Cyber Week na Google Play. Co vše se zlevnilo?

Cyber Week

Tento týden je v obchodech ve znamení slev, určitě jste si všimli různých variací na Black Friday, nebo Cyber Monday. Pozadu není ani Google Play, ve kterém se nabízí jako Cyber Week vybrané hry se slevou až 80%.

Cyber Week na Google Play: Monument Valley, Star Wars, Hitman

Ve slevě je celkem 16 her a v několika dalších jsou pak zlevněny in-game nákupy. Za necelých 20 korun se dají koupit hry LIMBO, Monument Valley, Never Alone: Ki Edition, Pumped BMX 3, Need for Speed Most Wanted, Rayman Fiesta Run, The Room Three, Modern Combat 4 a Hitman: Sniper. Jedná se tedy o velmi bohatou nabídku různých žánrů, ze kterých si vybere určitě každý.

Monument Valley
Monument Valley
Need for Speed™ Most Wanted
Need for Speed™ Most Wanted

O pět korun více stojí Goat Simulator. V rozmezí 31 Kč až 37 Kč se dá koupit LEGO Jurrasic World a Let’s Create! Pottery a Lifeline: Crisis Line. Sehnat se ale dají i prémiové hry s větší cenou. A to Star Wars KOTOR za 89 korun, Final Fantasy Tactics WotL za 120 Kč nebo This War of Mine za 110 Kč.

Star Wars™: KOTOR
Star Wars™: KOTOR
FINAL FANTASY TACTICS : WotL
FINAL FANTASY TACTICS : WotL
This War of Mine
This War of Mine

Nákupy in-game věcí jsou zlevněny o 60%. Například u titulů jako Apshalt 8, SimCity Buildit, Angry Birds 2, World of Tanks nebo Fallout Shelter. Kompletní seznam her naleznete na Google Play.

Hrajete nějakou, kterou jsme dnes zmínili? Doporučili byste ji?

Zdroj: play.google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)