TOPlist

Aplikace Best App Sale: Slevy na hry samy nepřijdou, musíte jim naproti

Best App Sale – Slevy na hry

Elektronický obsah dnes vládne – aplikace i hry dnes ždímají z mobilních telefonů i počítačů maximum. Částky za software se pohybují v desítkách, stovkách, ale i tisících korun. Nemá cenu si nic nalhávat – každý z nás má rád slevy na hry i aplikace. Jak je sledovat a mít vždy po ruce? Zkusili jsme aplikaci Best App Sale.

Best App Sale: Slevy na hry i aplikace vždy po ruce

Záměrně jsme v úvodu článku zmínili počítače i mobilní telefony. Na rozdíl od známé aplikace AppSales v sobě totiž Best App Sale sdružuje slevy aplikací i her na mobilní telefon a stejně tak her z PC či konzolí. Po ruce tak máte nástroj, který nejen prozradí, kde můžete zrovna ušetřit, ale zvládne i hlídat váš vytoužený titul, jehož cena by mohla klesnout.

Na první pohled nepřehledné, ale jednoduché rozhraní

První spuštění aplikace Best App Sale v nás vyvolalo trochu strachu – ihned na nás vyběhla jakási tabulka s aplikacemi, v její hlavičce titěrný text a dokonce i reklama (tu odstraníte za 66 Kč). Po chvíli používání se však člověk probudí a zjistí, že aplikace je velmi jednoduchá. V hlavním okně dostáváte výpis aplikací a her ve slevě, horní část nám umožní software řadit a ve spodní části následně přepínáme mezi platformami. Potěšující je, že nechybí žádný větší hráč – Android, Steam, PSN, XBOX, Origin a mnoho dalších. Nadšenci nejen her si přijdou na své.

Nechte aplikaci sledovat slevy za vás

Pro zkrácení nudy můžete samozřejmě denně do aplikace Best App Sale nahlížet a zjišťovat, zda titul, na který čekáte, již zlevnil. Daleko efektivnější je ale nechat tuto činnost na samotné aplikaci. Stačí si tituly označit a v momentě, kdy se cena změní, vás telefon upozorní. Rychle tedy získáte možnost nákupu ve slevě a nestane se, že byste snížení ceny propásli. Stačí hru vyhledat pomocí ikony lupy (nezapomeňte dole zvolit platformu) a v detailu hry stisknout možnost Follow. Seznam her, které sledujete, můžete zobrazit ikonou srdce na hlavní obrazovce.

V detailu hry se mimo jiné dozvíte i cenu v jiných obchodech (pokud třeba prohlížíte titul na Steamu a je v nabídce i třeba na Humble) a její historii ceny. Celý rok je vměstnán do grafu, kde je znázorněna i nejnižší cena. A to se může hodit.

Nastavení vyladí váš výběr

Aplikace Best App Sale pracuje od prvního spuštění bez jakýchkoliv úprav, přesto návštěvu nastavení doporučujeme. Můžete zde totiž používat šikovné filtry, které umožní vybírat pouze slevy aplikací a her podle vašeho výběru (žánru a zaměření), podle platformy či měnit hranici, kdy budou slevu zobrazeny. Hodí se i nastavit, jaké platformy vlastně sledujete. Pokud například nemáte XBOX, nemá cenu sledovat slevy na hry pro tuto platformu.

Bestappsale
Bestappsale

Sledujete slevy na hry a aplikace? Máte tip na zajímavou aplikaci?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)