TOPlist

Psavci, pozor. SwiftKey 6.0 přichází. Co přináší za novinky?

SwiftKey

Oblíbená klávesnice SwiftKey má před velkým updatem, který povýší aplikaci na verzi 6.0. Aktualizace ještě není plně připravena na oficiální vydání, nicméně uživatelé, kteří testují beta verzi, již aktualizaci získali. Jednou z těch nejzajímavějších novinek je funkce anglicky nazvaná Double-word Prediction.

Double-word Prediction dělá přesně to, co by se dalo z názvu očekávat, tedy nabízí predikci dvou slov na jedno tapnutí. Samozřejmě SwiftKey se snaží být inteligentní klávesnicí, a tak by vám měla nabídnout dvě slova pouze v případě, že budou dávat smysl. Aplikace bude stejně jako dosud brát v potaz váš styl psaní a bude se učit slova, která často používáte a nepatří zrovna do pravopisného slovníku. A co je na tom nejpůsobivější? Že predikce slovních spojení bude dostupná ve všech více než 100 jazycích, tedy včetně češtiny a slovenštiny.

swiftkey 6.0 - 2

Jednou z novinek je také snazší přístup k emoji. Tito smajlíci se nám přesunuli z klávesy „Enter“ na klávesu „123“, kterou stačí dlouze podržet, přičemž ty nejčastěji používané najdeme v našeptávací liště. Další novinkou je pak výrazně proměněné menu nastavení, které seskupilo některé položky do čtyř kategorií.

swiftkey 6.0

Novinek může být i více a ne vše zatím mohlo být odhaleno. Pokud byste měli zájem o vyzkoušení nových funkcí, stačí si beta verzi nainstalovat z Obchodu Play.

Microsoft SwiftKey Beta
Microsoft SwiftKey Beta

Zdroj: PhoneArena.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)