Google Mapy nyní s podporou systému Android Wear

android-wear-thumb-3

Pokud jste s námi sledovali letošní akci Google I/O, jistě víte, že společnost Google představila nové hodinky Samsung Gear Live a LG G Watch, které disponují systémem Android Wear. Tento systém je speciální verzí Androidu, která je přizpůsobena právě chytrým hodinkám a v budoucnu nejspíše i dalšímu chytrému „příslušenství“. Šťastlivci přímo z místa akce si domů odnesli jedny z těchto hodinek, a tak již jistě pilně Android Wear na svých G Watch či Gear Live testují. Google jim nyní přidává další důležitou funkci – mezi podporovanými aplikacemi jsou nyní i Google Mapy. Co to znamená? Že můžete skrze Google Mapy a hodinky přímo začít vyhledávat cílové místo, spustit navigaci a sledovat směr. Výborná funkce, že?

google-mapy-android-wear

Nemůžeme se dočkat, až se nám hodinky dostanou také do redakce, abychom je mohli pro vás vyzkoušet. Google Mapy s Androidem Wear otestujeme určitě také, neboť ovládání navigace skrze chytré hodinky zní velmi dobře.

Google Maps
Google Maps

zdroj: talkandroid.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)