Facebook vydal novou aplikaci, je pouze pro „vyvolené“

Facebook Mentions – náhleďák

Běžný uživatel se spokojí s obyčejnou aplikací pro Facebook. Někteří hledají z nejrůznějších důvodu alternativy, ale ty jsou nejčastěji založeny na webové verzi sociální sítě a nic nového většinou nepřinesou. Facebook Mentions, to už je ale jiné kafe. Není zde ovšem pro každého.

Ve zkratce – Facebook Mentions je nástroj pro známé osobnosti, jako jsou herci, zpěváci či novináři a další osobnosti, jejichž profil je Facebookem ověřený. Většina z uživatelů se tedy k možnostem této aplikace nedostane. Aplikace pak těmto ověřeným profilům umožňuje být v přímějším a snazším kontaktu se svými fanoušky.

Co aplikace dokáže, je například nahrávání živých videí přímo pomocí aplikace, sdílet aktivity, fotky, videa, a dokonce vám umožní si se svými fanoušky promluvit. Zdá se tedy, že jde o náhradu za běžnou aplikaci Facebooku pro vybrané profily.

Pokud máte ověřený profil, a chtěli byste aplikaci Mentions vyzkoušet, stačí zavítat do Obchodu Play. Pokud ovšem ověřený profil nemáte, aplikace nebude dělat vůbec nic. tedy kromě zabírání 87 MB ve vašem smartphonu.

Facebook Mentions
Facebook Mentions

Zdroj: AA

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)