Představení ZTE Nubia Z11 mini S: Novinka k výročí značky Nubia

ZTE Nubia

ZTE Nubia oslavuje již čtvrté výročí. Na oslavu si připravili rovnou představení nového telefonu s názvem Z11 Mini S. Přinese tento telefon něco zajímavého?

ZTE Nubia Z11 mini S: Střední třída s výkonným fotoaparátem

I když má zařízení v názvu mini, nejedná se zase o tak malý telefon. Ve předu nalezneme displej s velikostí 5,2 palce a rozlišením Full HD. Hlavní přednost telefonu je ale na opačné straně, a to 23MPx fotoaparát, který má údajně umět zaostřit za zlomek vteřiny. Světelnost je pak f/2.0. A když se opět vrátíme na přední stranu, najdeme tam ještě 13MPx selfie kameru s čipem Sony IMX25 a clonou f/2.2, takže i z přední strany by měl telefon produkovat poměrně kvalitní fotografie.

zte-nubia-z11-mini-s-1

Telefon poběží na Androidu 6 Marshmallow a bude mít grafickou nástavbu Nubia ve verzi 4.0. Jestli se někdy telefon dočká i Nugátu, se zatím neví. Co se týče výbavy, tak o výkon se postará Snapdragon 625. Paměť RAM se zastavila na hodnotě 4 GB. Na výběr budou dvě verze, jedna se 64GB pamětí a druhá se 128GB. Případně se dá vnitřní paměť rozšířit přes paměťové karty.

zte-nubia-z11-mini-s-barvy

Na zadní straně je pak ještě snímač otisků prstů. Telefon se bude propojovat přes USB-C a dobíjet se přes to bude 3000 mAh baterie. ZTE Nubia Z11 mini S bude dostupná celkem ve čtyřech barvách. Levnější 64GB verze stojí na stránkách ZTE 1499 čínských jüanů, což je v přepočtu bez DPH zhruba 5500 korun. Verze se 128GB pamětí pak vyjde na 1899 čínských jüanů, to je zhruba v přepočtu na naše bez DPH 6900 Kč. Do prodeje jde za týden.

Jak se vám líbí nově představená Nubia?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)