Menu

Známý recenzent si udělal legraci ze společnosti Sony, protože mu odmítla opravit telefon [video]

Redaktor portálu TheUnlockr.com David Cogen si v nedávném videu vystřelil ze společnosti Sony, konkrétně z telefonu Sony Xperia Z. David do tohoto zařízení vložil svoji SIM kartu obráceně, čímž došlo k poškození pinů a následné nefunkčnosti zařízení (jeho Xperia Z nepřijímá SIM kartu). Obrátil se tedy na společnost Sony, která ho odbyla tím, že opravy takového druhu nekryje záruka, a proto by se měl obrátit na nějaký jiný servis. Davida tato reakce společnosti Sony natolik rozzlobila, že se rozhodl natočit vtipné video s nefunkční Xperií Z v hlavní roli. Ve videu je prezentováno, co všechno lze s nefunkčním telefonem dělat. Na video se můžete podívat níže. Některé (neříkáme, že všechny) scénky jsou velmi vtipné :).

Správné vložení SIM karty do Sony Xperie Z není procházkou růžovým sadem

xperia z SIM card sony

 

Zdroj: theUnlockr.com.

Komentáře

rokyshit

z aplikace
3.5.2014 18:11

Už dávno je jasné k čemu jsou telefony Sony.Na dvě věci…

n7610

n7610

z aplikace
3.5.2014 18:25

Těch věcí je více :-)

MrNope

MrNope

z aplikace
3.5.2014 18:29

Když je to idiot a neumí dát do mobilu simku, já bych ho taky poslal do míst kde slunce nesvítí :-D

tommyq

tommyq

3.5.2014 18:39

A které jsou ty vtipné?

VonBuchenwald

vonBuchenwald 0

z aplikace
3.5.2014 19:01

No, moc jsem se teda nenasmál…

Libor Foltýnek

3.5.2014 19:10

Recenzent a neumí vložit SIM?

MK

MK

3.5.2014 19:18

Nejvtipnější na celém videu je to, že v tom videu nic vtipného není.

Fish

Fish

3.5.2014 19:26

Hm, bouzel ani jedna situace mi neprisla vtipna. Hateri se najdou vsude. Pokud nespravnou manipulaci poskodil piny, tak je jasny, ze se zaruka na mechanicke poskozeni nevztahuje. Takze pro me jeden velkej fail a je smutne, ze spousta “serioznich” webu se toho chyta.

kopo

kopo

z aplikace
3.5.2014 19:26

nech sa najprv naučí dávat sim kartu do mobilu :) a potom nech si robý prdel :)

st

st

z aplikace
3.5.2014 19:40

wow, to nebylo vtipný. ani trochu

Charlie241

z aplikace
3.5.2014 20:35

A co by jste chteli, vzdyt je to Sony :-)

Sabnok

Sabnok

z aplikace
3.5.2014 21:26

Nechápem prečo za debilitu jedného kreténa, ktorý nevie vložiť simku niektorý odsudzujú spoločnosť Sony. Keď si ja sadnem na môj Nexus a prasknem display tak má LG posle tiež do pr…. . A budem sa hnevať? Nie. Pretože nie som idiot a nebudem im to dávať k reklamácii keď viem, že je to moja chyba.

jan

jan

z aplikace
3.5.2014 22:06

Trápne jak h.ovno v trave

heh

heh

3.5.2014 22:22

Nevim od kdy se kvuli vlastni plbosti reklamuje mobil

Mor

z aplikace
3.5.2014 22:29

vtipné hlavně je, že mu to odmítli opravit za peníze – ale to by chtělo to video vidět co…

jasom

z aplikace
3.5.2014 22:45

Okno to bola reakcia na to že mu odmietli opravu za ktorú chcel zaplatiť, čiže mimo záruky a oni to odmietli, nemyslím že je to “antireklama” na Sony zariadenia ale na prístup zo strany firmy…

Pavel Krásný

z aplikace
3.5.2014 22:53

Za velkou (ka)louží asi myslí jinak, ale než abych ho ničil, nechám si ho třeba jako přehrávač? foťák? na hry?

Trent

trent -1

z aplikace
4.5.2014 7:09

Tak jestli jsem pochopil, tak spíš asi šlo o to, že mu odmítli i telefon opravit mimo záruku. To se zase dá pochopit jistě rozčarování. Na druhou stranu… recenzent, co neumi do telefonu zandat simku? V tom byl snad úmysl? Je preci jasně, že když ji tam nemohu vsunout po dobrém, nebudu ji tam rvát násilím. U člověka zasvěceného tudíž o to větší údiv.

pedro

pedro

4.5.2014 7:45

Smutne je to ze takychto ludi ako on je viacej :))….Teraz k teme: ja ale neverim ze mu to nechceli opravit ani mimo zaruku.Dojde mi to dost divne,podla mna to vsetko ohladom opravy bolo ulne inak a na povrch sa dostala len cast..ved kazdy servis to opravi mimo zaruku a ma cisty keš :) nemaju dovod to odmietnut.

Petr Rolf

z aplikace
4.5.2014 8:51

Taky mi prijde dost divne,ze mu to nechtěli opravit za prachy:-) Co by jim v tom branilo?Kdo vi,jak cela situace vubec probehla:)) Kazdopadne si autor videa da priste urco bacha,aby on sam nebyl za blba.Ikdyz, stat se muze cokoliv kazdemu z nas,jen by se s tim vetsina lidi asi nechlubila:-D

karolee

karolee

4.5.2014 11:22

a co tak zobrat telefon do najblizsieho second handu alebo potravin kde predavaju jedlo pre chudobnych za food stampy – jednoducho niekde kde clovek najde socialne slabsie rodiny a da nejakemu teenagerovi telefon, ktory sice nebude mat simku, ale to dieta sa zblazni od radosti ze bude mat hernu konzolu, web browser, media player….ja viem ze typkovi, ak aj ten telefon kupil sam, sa to vrati lebo popularita a navstevnsot na videach = viac prilezitosti, viac biznisu, ale … videa kde ludia kladivami rozbijaju telefony su stupidne ad absurdum. A jeho hipster svetrik bol vtipnejsi ako tie vtipne nahrane scenky…

Roman

Roman

z aplikace
4.5.2014 12:54

Kdoví jak to všechno bylo.
Takových failů kvůli špatnému překladu a interpretací už tu bylo víc.

dunco

dunco

z aplikace
4.5.2014 14:41

karolee:jsem napůl Slovák, ale nevím jakým jazykem to mluvíš. Zřejmě nějaký neznámý kmen z jižní ameriky.

JaroB

JaroB

4.5.2014 16:53

dunco……neviem čo máš proti jeho príspevku…jeden normálny príspevok ktorý má aj niečo v sebe na rozdiel od tvojej stupidity v tvojom príspevku

dunco

dunco

z aplikace
4.5.2014 18:39

JaroB:ty stupidito, jak mu tady můžou rozumět, když já co jsem na Slovensku pomalu jak doma, jsem si musel ten příspěvek několikrát přečíst abych mu porozuměl. Zřejmě nějaký vychodňár,ale toto není normální slovenština. A hlavně ať píše jak mu huba narostla a ne poloanglicky a poloslovensky.

rákos

rákos

4.5.2014 20:49

Právě pro tyto případy je simka udělaná s šikmým růžkem včetně slotu pro simku, kde je to krásně zvýrazněno. Já jsem tam tu simku dal úplně normálně. Nechápu jak to tam ale mohl narvat.

Teflon_490

Teflon_490 0

z aplikace
5.5.2014 1:08

dunco, az na ty anglický výrazy, který ale snad na webu o androidu a technologiích obecně nevadí, je to naprosto normální slovenčina, takže tam zkus strávit ještě trochu víc času než doposud, a možná to pak i přečteš na jeden zátah ;-)

dunco

dunco

z aplikace
5.5.2014 5:53

Teflon_490 :když si to myslíš, tak tě při tom nechám.

Jan

Jan

5.5.2014 18:21

Kde jsou ty vtipné scénky? Apropo, to že někdo neumí zasunout sim kartu do telefonu je chyba výrobce? Jak by se asi zachovali Samsung, Apple, LG nebo HTC?

Teflon_490

Teflon_490 0

z aplikace
5.5.2014 21:19

dunco: tak schválně, ať nemlátíš prázdnou slámu, co přesně je tam podle tebe neslovensky?

Omar

Omar

9.5.2014 1:30

dunco: Uz zalez, dneska jsem ukazal ten inkriminovany prispevek osmi lidem a ani jeden nemel problem. Ano, Cehuunuum. Vyslis radu vyse, anebo si alespon pust TA3 jako kulisu.

RSS (komentáře k článku)