TOPlist

Obal ZeroLemon prodlouží výdrž Galaxy S7 Edge o 150 %, ale udělá z něj monstrum

samsung-galaxy-s7-edge

Ačkoli se Samsung Galaxy S7 Edge může mezi současnými vlajkovými loděmi chlubit jednou z nejlepších výdrží baterie, vždycky je tu prostor pro další zlepšení. Otázka výdrže na jedno nabití patří totiž mezi majiteli chytrých telefonů stále mezi nejpalčivější problémy. Toho jsou si vědomi i ve společnosti ZeroLemon, která připravila speciální obal s integrovanou přídavnou baterií. Využijete ho jak při běžném používání, tak především v okamžicích, kdy se budete delší dobu muset pohybovat mimo dosah elektrické sítě – například na výletě.

ZeroLemon: obal s powerbankou

ZeroLemon se na obaly s integrovaným přídavným akumulátorem specializuje a model pro telefon Samsung Galaxy S7 je dalším produktem z této řady. V obalu se skrývá baterie s kapacitou 8500 mAh, tedy 2,36x větší než v samotném telefonu.

Akumulátor je standardním konektorem připojen k telefonu a stará se o jeho průběžné nabíjení – právě z důvodu ztrát při tomto procesu je nutné počítat s tím, že reálné prodloužení výdrže na jedno nabití bude asi o 150 %.

Na zadní straně obalu jsou čtyři LEDky, indikující stav nabití baterie (samotný telefon o něm pochopitelně nemá nejmenší potuchy – obal považuje za připojenou nabíječku), k dispozici je také USB port pro nabíjení dalších zařízení.

Asi největší nevýhodou tohoto řešení je samozřejmě zvětšení rozměrů jinak ultra-štíhlého telefonu – místo původních 7,7 x 150,9 x 72,6 musíte počítat s rozměry 20,7 x 164,3 x 77,6 milimetrů a zvýšením hmotnosti o 218 gramů, což z Galaxy S7 Edge celkem spolehlivě udělá takové malé monstrum.

Obal ZeroLemon udělá z telefonu takové malé monstrum Obal ZeroLemon udělá z telefonu takové malé monstrum

Obal ZeroLemon je k dostání na Amazonu v černé barvě za 59,99 dolarů (asi 1450 Kč), na českou adresu se nám ho však objednat nepovedlo.

Port pro nabíjení dalších zařízení Port pro nabíjení dalších zařízení

Co říkáte: obětovali byste vzhled a tenkost svého mobilu ve prospěch delší výdrže? Přeci jen v tomto případě se vizuální stránka zařízení poměrně zásadně změní – stojí to za to? Podělte se o své názory v diskuzi pod článkem!

Zdroje: androidpolice.com, amazon.com a androidauthority.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)