10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #4

zbozi z ciny nahledovy obrazek

Po úspěšných třech dílech vám přinášíme pokračování seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Jaké zajímavosti jsme si pro vás připravili dnes?

1) Rukavice na volání

Dnešní seriál zahájíme zajímavým zbožím z Číny, díky kterému se proměníme v tajného agenta a neuškodí nám ani nízké teploty a mráz. Co se pod tím skrývá? Speciální zimní rukavice, které v sobě ukrývají mikrofon a reproduktor. Použití skvěle prezentuje obrázek pod tímto odstavcem. Rukavice se k telefonu připojují pomocí bezdrátové technologie Bluetooth, nabíjí se pak Micro USB kabelem. Jelikož jsme nenašli žádné zmínky o možnosti vysunutí elektronických součástek, přímo se nabízí otázka: „A jak to pereš?“.

zbozi z ciny rukavice

Cena: 324 Kč (TinyDeal)

2) Xiaomi Bluetooth reproduktor

Moderní telefony dnes přehrávají hudbu dostatečně kvalitně pro běžný poslech, o něco horší už je to ale s kvalitou reproduktorů, od kterých kvalitní zvuk můžeme očekávat jen výjimečně. Výbornou volbou jsou pak bezdrátové přenosné reproduktory, které jednoduše spárujeme s mobilním telefonem a můžeme si užít o několik úrovní kvalitnější poslech. Jedním z nich je i reproduktor od Xiaomi, který nabídne kvalitní zpracování a slušný zvuk.

zbozi z ciny bluetooth

Cena: 847 Kč (DealExtreme EU)

3) Android Mini PC MK808B 

O možnosti, jak naučit vaši televizi novým kouskům, jsme vás informovali už v minulém díle. Tentokrát pro vás máme tip na podobné zařízení s nižší cenou, ale stále velmi výkonným hardwarem. MK808B nabídne 1GB RAM paměť, dvoujádrový procesor a 8GB vnitřní úložiště. Propojení skrze HDMI, podpora Wi-Fi či Bluetooth jsou pak samozřejmostí.

zbozi z cinyMK808B

Cena: 944 Kč (DealExtreme EU)

4) Bezdrátový ovladač s funkcí air mouse

K Androidímu Mini PC z předchozího tipu se hodí i další skvělé zboží z Číny – šikovný bezdrátový ovladač. Tento model nabízí navíc funkci air mouse, pomocí které lze namířit ovladač na plochu televize a pohybovat kurzorem myši. Na těle ovladače nechybí ani QWERTY klávesnice či další užitečné klávesy pro ovládání systému Android.

zbozi z ciny air mouse ovladac

Cena: 503 Kč (DealExtreme EU)

5) Google Cardboard s páskem

Papírové brýle pro virtuální realitu jsme vám doporučovali již v prvních dílech. Od té doby se samozřejmě na trhu objevilo spoustu dalších alternativ. Jednou z nich jsou i tyto brýle, které za rozumnou cenu nabízejí o něco kvalitnější provedení než nejlevnější Google Cardboard, navíc disponují i páskem, který udrží brýle na vaší hlavě.

zbozi z ciny google cardboard

Cena: 169 Kč (DealExtreme)

6) NFC přívěsek

Bezdotyková technologie NFC se sice masivního rozšíření stále nedočkala, přesto ji lze šikovně využít. Další tip na čínské zboží tedy sází na to, že váš smartphone tuto technologii podporuje a chcete ji využívat. Stylový průhledný přívěsek v sobě obsahuje přepisovatelný NFC štítek, který můžete využít například pro spouštění určitých aplikací, funkcí či si do něj naopak zapsat nějakou informaci (telefonní číslo, e-mail apod.). Při ceně 54 Kč se jedná o zajímavý doplněk k vašim klíčům.

zbozi z ciny NFC privesek

Cena: 54 Kč (DealExtreme)

7) Android nálepka ve více velikostech

Pokud se za náklonnost k systému Android nestydíte, můžete to vyjádřit i formou nálepky třeba na telefon, notebook, auto či třeba psa. Mávající Android se může stát ozdobou vašich předmětů, z čínského serveru Ebay si navíc můžete vybrat z několika barevných variant a velikostí. Poštovné je zdarma.

zbozi z ciny android nalepka

Cena: 70 Kč (Ebay)

8) Magnetický USB kabel

Použití datového USB kabelu je takřka na denním pořádku – přenést velký soubor či třeba nabít telefon je potřeba neustále. Ne vždy má ovšem člověk kabel po ruce, zejména pak kvůli větším rozměrům v případě delších kabelů. Další tip na čínské zboží vám nabízí malý a skladný USB kablík, který navíc disponuje magnetem. Velmi snadno se tedy složí, drží tvar a nepřekáží.

zbozi z ciny usb kablik

Cena: 72 Kč (Pandawill)

9) Nabíjecí náramek USB

Pokud by vám i přesto vadil fakt, že nemáte USB kablík stále po ruce, máme pro vás další tip – náramek tvořený USB kabelem. Tento stylový doplněk poslouží k nabíjení telefonů či přenosu dat z počítače. Cena 66 Kč rozhodně neurazí.

zbozi z ciny usb narame

Cena: 66 Kč (DealExtreme)

10) Plastová postavička Android

Dnešní díl zakončeme roztomilou plastovou postavičkou Androidu, která může zdobit třeba váš pracovní stůl. S výškou 7 centimetrů se jedná o stylový symbol, kterým můžete vyjádřit svou náklonnost k systému Android. Cena do 100 Kč je opět velmi příznivá.

zbozi z ciny postavicka Androida

Cena: 74 Kč (TinyDeal)

Vzhledem k obrovskému počtu čínských obchodů je velmi pravděpodobné, že se zboží z našeho článku nalézá i v jiném obchodě s nižší cenou. Uvedli jsme pouze ověřené obchody, ze kterých jsme povětšinou dané zboží sami zakoupili. Pokud objevíte stejný výrobek s nižší cenou, dejte nám o tom vědět v komentářích. Rádi tipy na obchody rozšíříme. Děkujeme.

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík

Vítěze vyhlásíme každý 5. díl, první vyhlášení proběhne výjimečně až 10. díl (abyste měli více času zasílat zajímavé tipy). K odeslání svých tipů využijte soutěžní formulář.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 5. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. První vyhlášení proběhne až 10. díl seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Líbil se vám dnešní výběr 10 zajímavých zboží?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)