TOPlist

ZAGG Pocket – Bluetooth klávesnice, kterou strčíte i do větší kapsy

zagg-pocket

Éra tlačítkových telefonů již skončila a přístrojů s plnohodnotnou QWERTY klávesnicí je jako šafránu. Ne každý ale tento trend ocení a možnost rychlého a pohodlného psaní zkrátka spouště uživatelům chybí, zvlášť když dnešní telefony a tablety dokážou v některých věcech nahradit i notebooky a počítače (psaní e-mailů například). Řešením jsou tedy přídavné klávesnice, které se k telefonu či tabletu připojují pomocí bezdrátové technologie Bluetooth. Jednou z nich je i Zagg Pocket – klávesnice, která v rozloženém stavu nabídne velmi pohodlné psaní, ale zároveň ji můžete proměnit v přenosné zařízení do velké kapsy (spíše do batohu). Jak celý tento koncept funguje v praxi?

Zagg Pocket foldable Bluetooth keyboard

Zagg Pocket foldable Bluetooth keyboard

Díky zabudované baterii s kapacitou 950 mAh vydrží Zagg Pocket až dva roky na jedno nabití. Ani pak nemusíte baterie měnit, ale zařízení jen nabijete. Zagg Pocket je již nyní dostupný například v Best Buy za cenu 69,99 dolaru, tedy přibližně 1650 Kč.

zdroj: phandroid.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)