TOPlist

Xiaomi MI6 se představí tento měsíc, potvrdil šéf čínské společnosti

Xiaomi MI 6

V posledních týdnech jsme měli záplavu nových vlajkových modelů. Díky tomu se trochu zapomnělo na Xiaomi MI6. Tato očekávaná vlajková loď čínské společnosti by se měla již zanedlouho představit, jak prozradil CEO Leio Jun.

Ukáže se Xiaomi MI6 již za několik dní?

Dřívější spekulace hovořily o tom, že se telefon světu ukáže již 11. dubna. Jedná se momentálně o nejpravděpodobnější datum, protože CEO Xiaomi Lei Jun, řekl v živém vysílání společnosti, že MI6 se poprvé ukáže v dubnu.

Podle posledních úniků to vypadá, že nový vlajkový model nakonec bude mít Snapdragon 835, i když to nejdříve vypadalo, že kvůli dohodě Samsungu a Qualcommu dostane „pouze“ starší Snapdragon 821. Podle uniknutých obrázků to také vypadá, že Xiaomi dostane duální fotoaparát.

Xiaomi MI6

Plus verze by měla mít 5,7“ velký displej, klasická verze pak tradičně 5,15“. Trochu podivně ale mnoho informací zatím o telefonech neuniklo. I když to může být zapříčiněno tím, že se mobilní svět zaměřoval na vlajkové modely jiných značek. To by se teď mohlo změnit.

Telefony značky Xiaomi můžete zakoupit na Beryko.cz.

Těšíte se na Xiaomi MI6? Co by telefon měl mít?

Zdroj: gizmochina.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)