TOPlist

Xiaomi má problémy s výrobou telefonu Mi6. Co se děje?

Problémy s dodávkou u telefonu Mi6

Nový telefon od Xiaomi se již dostal v Číně do prodeje, kdy byl již několikrát vyprodán v řádu desítek sekund. To není nic neobvyklého, stává se to v podstatě při každém počátečním prodeji Xiaomi zařízení. U telefonu Mi6 ale dochází k problému, společnost má nedostatek čipsetů a nestíhá vyrábět keramické tělo.

Dodávky telefonu Mi6 se zpozdí

Podle serveru Mydrivers má Xiaomi velké problémy s dodávkou procesorů Snapdragon 835, který najdeme ve vlajkovém modelu. To je určitě uvěřitelné, obzvlášť když se v minulosti objevily zprávy o tom, že Samsung uzavřel dohodu s Qualcommem. Čipsety Snapdragon 835 se mají z počátku dodávat hlavně pro Galaxy S8 a S8 Plus. Z toho důvodu má například LG G6 „pouze“ Snapdragon 821.

[aps_product_sz id=“433177″]

Dále se objevily problémy s výrobou keramického těla, které se nabízí ve speciálních edicích. Zatímco standardní Mi6 používá skleněná záda, existují i verze s keramickými zády. Té bychom se nemuseli opět v takovém množství dočkat, je to způsobeno tím, že takové tělo se vyrábí mnohem hůře, než skleněné verze.

Zanedlouho budete moct koupit Xiaomi Mi6 i na Beryko.cz.

Přemýšlíte nad tím, že si koupíte Xiaomi Mi6?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)