TOPlist

WhatsApp přináší lepší podporu Android Wear

WhatsApp aktualizace

Jeden z nejpopulárnějších klientů pro internetovou komunikaci, kterým WhatsApp spadající pod křídla Facebooku nepochybně je, se dočkal další aktualizace. Ta se znovu zaměřuje na všechny své uživatele využívající služeb chytrých hodinek se systémem Android Wear, lepší formátování samotného textu nebo pokročilejší správu skupinových konverzací. Používání aplikace se tak znovu stane o něco snazší a intuitivnější.

WhatsApp přináší další aktualizaci

WhatsApp - aktualizace

Výraznější novinky se týkají všech uživatelů, kteří WhatsApp používají na svých chytrých hodinkách. Nově totiž byla přidána funkce rychlé odpovědi přímo z notifikační lišty prostředí systému Android Wear. Obměnou prošlo také formátování textu, které nabídne možnosti snadného zvýraznění nebo podtržení psaného textu. Díky tomu tak budeme moci zdůrazňovat důležité informace, které by jindy šlo v textu snadno přehlédnout.

WhatsApp - aktualizace

Jednou z přidaných funkcí, které si můžeme povšimnout na první pohled, je také tlačítko sloužící pro rychlý přístup ke knihovně fotografií. Prostřednictvím něj tak můžeme snáze odesílat obrazový materiál. Poslední obměny se dočkaly skupinové konverzace. Ty můžeme nově utišit nebo archivovat, a to pouhým přidržením prstu.

Aktualizace je již uvolňována a v našich přístrojích tak již brzy můžeme očekávat nové funkce. Pokud se tak nestane ani během několika příštích dní, můžeme vstoupit do obchodu Google Play, kde vždy najdeme aktuální verzi.

Jakého klienta využíváte pro komunikaci vy?

Zdroj: androidcommunity.com.

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)