TOPlist

Vzácní Pokémoni se budou jednodušeji chytat

Vzácní Pokémoni

Do Pokémon Go se chystá nová funkce, která ulehčí chytání. Vzácní Pokémoni se budou chytat mnohem jednodušeji a navíc na ně budete častěji narážet.

Vzácní Pokémoni a bonus k chytání

Společnost Niantic, která hru vyvíjí, se na svých stránkách pochlubila ukázkou nové funkce, která již brzy přibude do hry. Ta bude přidávat bonus k chycení různých Pokémonů pokaždé, když získáte medaili. Bonusy se budou přidávat podle druhu medaile. Každá třída Pokémonů bude mít svou vlastní. Například když získáte medaili za chycení padesáti vodních Pokémonů, dostanete bonus +2 k chytání všech vodních Pokémonů.

Díky tomu přibude další důvod, proč chytat Pokémony, kteří nejsou silní. Bude tak mnohem jednodušší chytání těch vzácných. Pokud Pokémon patří do více skupin zároveň, jako například Pidgey, který je zároveň lítací a normální, tak se bonus bude průměrovat z obou skupin a poté se sečte.

Pokémon GO
Pokémon GO

Jakého nejvzácnějšího Pokémona vlastníte?

Zdroj: nianticlabs.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)