Vyzkoušejte betu Volume+ s 5pásmovým ekvalizérem

volumeplus

Pokud jde o změnu kvality zvuku zařízení s Androidem, existuje celá řada možností a aplikací. Některé z nich jsou nabité funkcemi a bombardují nás širokými a leckdy až zbytečnými možnostmi nastavení, jiné naopak poskytují jen základní funkcionalitu, nebo jde dokonce jen o jednoúčelová řešení. Někde uprostřed se nachází staromódní grafický ekvalizér – jednoduchý, ale účinný nástroj, který vám snadno umožní vylepšit zvuk vašeho přístroje.

Člen XDA, vystupující pod přezdívkou meltus, vyvinul aplikaci Volume+, což je 5pásmový ekvalizér s dalšími funkcemi. Kromě změny nastavení podání zvuku dovoluje zvolený režim také uložit a opětovně obnovit. Nechybí ani výběr z běžně používaných předvoleb ekvalizéru. Volume+ se od většiny konkurence odlišuje tím, že umožňuje přiřadit různá nastavení pro hlasitý reproduktor, reproduktor sluchátka, Bluetooth A2DP, nebo vyzváněcí tóny. Kombinací funkcí můžete také zvýšit celkovou hlasitost přístroje. Jedná se o velmi flexibilní aplikaci pro každého, kdo není spokojen se zvukem svého zařízení. Ekvalizér vyžaduje Android 2.3 nebo vyšší.

Pokud tedy máte pocit, že zvuk vašeho telefonu potřebuje přidat v oblasti basů, nebo naopak vyladit výšky, doporučujeme navštívit příslušné vlákno XDA fóra, kde můžete stáhnout betu Volume+ verze 1.9.

V Google Play pak najdete starší verzi této aplikace.

7RuRMgrbcNwQsoWAUEVYtiv2nqplC4cE4Fth5vUprl UUFN0FFHr74FDsl2XG oPXOp =w124
Volume+ FREE
Meltus
Verze 1.7.3 (14. 7. 2011)
Velikost 85 kB
2.3+


Zdarma


29,08 Kč

Zdroj: XDA Developers a fórum XDA.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)