TOPlist

Šéf OnePlus potvrdil výřez: Zveřejnil i první oficiální fotografii OnePlus 6

oneplus 6 vyrez displej

Zatímco ráno jsme mohli vidět únik OnePlus 6, který ukazoval zadní stranu se zajímavou povrchovou úpravou. Nyní večer máme již oficiální informace i první fotografie. Ta pochází od spoluzakladatele a šéfa OnePlus Carla Peie. Potvrdil spekulace, které byly vcelku jasné již delší dobu. OnePlus 6 bude mít také výřez v displeji.

Výřez v displeji se nevyhne ani OnePlus 6

Když se objevily první uniklé informace o novém OnePlus telefonu, tak ještě mnoho lidí nevěřilo, že se dostane na výřez. Po vydání nových telefonů od sesterských společností Vivo a Oppo už to bylo ale v podstatě jasné. Dnes tak Carl Pei už jen potvrdil známé informace. Rozhodnutí o výřezu brání tím, že prý ho OnePlus lépe implementuje než jiní výrobci.

vyrez oneplus 6

Výřez v OnePlus 6 bude měřit 19,62 x 7,69 mm, takže bude menší než u iPhone X. Kdyby údajně použili menší, tak už by se musel použít menší modul pro selfie kameru, což ale nechtěli. Kromě selfie kamery obsahuje vykousnutí displeje také telefonní reproduktor a LED diodu a senzory. Ty přitom nebudou stejné jako v iPhone X, Carl Pei nevidí nyní potřebu mít v telefonu tak složitý senzor. Z toho se dá odvodit, že zůstanou u klasické čtečky otisků prstů.

Další zajímavá informace se týká navigačních tlačítek Androidu. Ty už u OnePlus 6 nebudou. Nahradí je gesta podobně jako má právě… iPhone X. Ohledně data představení se nezmínil, stále se očekává někdy na přelomu května a června.

Ovlivní výřez u OnePlus 6 vaši případnou koupi?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)