TOPlist

Vyhledávač Google se nově naučil zobrazení textů písniček

google-play-music-main

Posloucháte rádi hudbu? Hledáte často texty různých písní na internetu? Pokud ano, tak pro vás máme velmi dobrou zprávu. Celý proces vyhledávání bude totiž již velmi brzy o mnoho jednodušší – internetový vyhledávač Google se nově naučil zobrazení textů písniček přímo mezi výsledky. Zajímá vás, o co se přesněji jedná?

Google text písně na vyhledávači 1

Pokud do vyhledávače Google nově zadáte název písně, nebo jméno jejího autora a klíčové slovo „lyrics“, tak se vám nad jednotlivými odkazy na internetové stránky zobrazí text hledané písně. Ten však není kompletní, slouží pouze jako ukázka. Na konci této ukázky se dále nachází odkaz do speciální sekce obchodu Google Play, kde je text písně již kompletní. Kromě samotného textu se zde nachází také tlačítko pro zakoupení vyhledané písničky.

Funkci jsme se pro vás snažili vyzkoušet na vyhledávači google.cz, bohužel bez úspěchu. Podle všech informací je tato novinka v současné době postupně uvolňována, je tak možné, že se již velmi brzy objeví i u nás v České republice.

Jste rádi, že bude umět vyhledávač Google nalézt i texty písní?

Zdroj: Search Engine Land

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)