Vyhlášení: Odpověz správně a vyhraj tablet nebo Android Mini PC!

name-original (2)

Týden utekl jako voda a my tedy můžeme radostně zveřejnit jména třech výherců naší soutěže. Hráli jsme o šikovný osmipalcový tablet, Androidí MiniPC a bezdrátový ovladač Air Mouse. Velmi mile nás překvapila hojná účast, bohužel vyhrávají jen tři z vás. Kteří to jsou?

Jak jsme soutěžili?

Zúčastnit se soutěže bylo velmi snadné – stačilo vyplnit 4 velmi jednoduché otázky a odeslat soutěžní formulář. Autor prvního záznamu vyhrává tablet NextBook Premium 8 IPS Quad, poslední záznam zajistil výhru v podobě bezdrátového ovladače Air mouse s miniklávesnicí KP-810-16A, záznam uprostřed naší databáze (počet účastníků/2) znamená androidí Mini PC.

Více informací o soutěži naleznete v úvodním článku.

O co jsme soutěžili?

1. místo – tablet NextBook Premium 8 IPS Quad

name-original

Tento sympatický tablet se pochlubí 8palcovým IPS displejem s rozlišením 1024 x 768 pixelů, 4jádrovým procesorem Rockchip RK3188, 1GB RAM pamětí či třeba dvojicí fotoaparátů. Díky výkonnému hardwaru a systému Android 4.2 si užijete spoustu zábavy a máte také jistotu, že bude přístroj hbitě reagovat na vaše příkazy. Nechybí samozřejmě ani slot pro paměťové karty, který rozšiřuje 8GB vnitřní paměť, či třeba Mini HDMI slot pro připojení k počítači. O napájení přístroje se stará akumulátor s kapacitou 4300 mAh.

2. místo – mini PC  Egreat H9 Quad core

name-original (1)

Vlastníte televizor a chcete z něj vytvořit multimediální centrum, ale zároveň neinvestovat příliš peněz do další velké „krabice“? Pak by vás mohlo zaujmout řešení v podobě androidího mini PC, které v sobě obsahuje hardware totožný dnešním mobilním telefonům a podobá se velikost většího Flash Disku. Tento stroj běží na systému Android 4.2, nabídne čtyřjádrový procesor, 2GB RAM paměť a hravě si tak poradí s přehráváním veškerého obsahu. Zvládne samozřejmě také prohlížení internetu či hraní některých her, které jsou dostupné pro Android. Díky velkému množství aplikací pro tento systém lze udělat z androidího Mini PC opravdu mocný nástroj, který ve vašem obývacím pokoji nezabere téměř žádné místo.

3. místo –  Air mouse s miniklávesnicí KP-810-16A

airmouse

Chybí vám našlapaný ovladač k vašemu multimediálnímu centru? Myš s miniklávesnicí od společnosti IPAZZPORT vám pomůže. Díky zabudované bezdrátové technologii Wi-Fi se spojí s vaším zařízením a stane se tak jeho pánem. Součástí balení je i malý USB přijímač, kdyby vaše zařízení nebylo technologií Wi-Fi vybaveno. Zařízení funguje až na vzdálenost 10 metrů. Podporované systémy jsou Android, Windows i Linux.

Seznam výherců a ceny

Naší soutěže se zúčastnilo 1924 soutěžících (další hlasy v databázi již byly přidány po půlnoci a nejsou tedy započítávány), což je obrovské číslo a jsme za to rádi. Bohužel jsme museli vybrat pouze tři výherce.

První záznam se správnými odpověďmi zaslal:

  • Vlastimil Štefka (tablet NextBook Premium 8 IPS Quad)

Poslední záznam se správnými odpověďmi zaslal:

  • Marek Hajer (Air mouse s miniklávesnicí KP-810-16A)

962. záznam patří uživateli:

  • Václav Löffelmann (mini PC Egreat H9 Quad core)

Výhercům cen gratulujeme a stejně tak moc děkujeme všem, kteří se soutěže zúčastnili. Výherci budou kontaktováni na vyplněný e-mail.

Jaké byly správné odpovědi?

1) Kolik jader Cortex-A9 má čtyřjádrový procesor v tabletu NextBook Premium 8 IPS Quad?

  • Čtyři.

2) Jaký systém běží v androidím Mini PC Egreat H9 Quad core?

  •  Android 4.2 Jelly Bean

3) Co můžete ovládat speciálním ovladačem Air mouse s miniklávesnicí KP-810-16A? 

  • Androidí Mini PC

4) Jak se jmenuje současný manažer projektu Svět Androida (jméno je podobné zvířeti, kterého se ženy často nesmyslně bojí)?

  • Petr Mišák

Budete-li nás podporovat svou návštěvou i nadále, budeme se snažit pro vás připravit další a další podobné soutěže o hodnotné ceny.

O společnosti ConQuest entertainment a. s.

Společnost ConQuest entertainment a. s. byla založena v roce 1990 jako ryze český soukromý podnik a patří mezi přední distributory produktů v oblasti zábavy:

  • videoher, herních konzolí a herního příslušenství Nintendo, videoher od vydavatelů jako jsou Ubisoft, Codemasters nebo SEGA,
  • hraček, jimiž jsou kupříkladu autodráhy Carrera, letadla a vrtulníky Silverlit a nebo tanky VsTank
  • výpočetní techniky IT UMAX a dalších

Cíl společnosti

Hlavním cílem naší společnosti není růst či zvyšování obratu, ale je to primárně zákazník, který je spokojen s naším produktem. Skutečnost, že produkt musí být kvalitní, je samozřejmá.

Více informací naleznete zde.

logo

Soutěž probíhá v termínu 14. – 20. října.

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)