Vyberte si z nabídky 120 tapet pro váš Android

tapety

Tapeta je jedním z uživatelsky nastavitelných vizuálních prvků skoro jakéhokoli zařízení, ať už se jedná o počítač, notebook, tablet, nebo telefon. Je to také jedna z prvních věcí, kterou uživatelé mění, když dostanou do rukou novou „hračku“ (někteří dokonce mění tapety každých pár dní). Výchozí systémovou tapetu od výrobce či operátora většina nových majitelů záhy shledá jako nudnou. Najít na webu dobré tapety pro Android telefony přitom není právě nejjednodušší úkol. Redaktoři serveru AppStorm to pojali jako výzvu a připravili (respektive vybrali z jiných serverů) dvě kolekce, čítající dohromady 120 tapet, kterými můžete oživit domácí obrazovku svého elektronického miláčka.

Tapeta Tapeta

Většina tapet je dostupných ve dvou velikostech pro nejčastější rozlišení telefonů. Samozřejmě je prakticky nemožné, aby byly k dispozici varianty pro všechna myslitelná rozlišení, nicméně to by neměl být problém, neboť Android umožňuje při výběru tapety oříznout obrázek tak, aby se vešel na displej.

Tapeta Tapeta

Nuže, nezbývá než dodat odkazy na slíbené kolekce:

Tapeta Tapeta

Za tip děkujeme uživateli, který na Twitteru vystupuje pod přezdívkou ingbrzy.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)