TOPlist

Vtipné reklamy v podání Motoroly – Lazy Phone! (video)

motox1

V poslední době je vidět, že se společnost Motorola snaží zaujmout opravdu každého mobilního nadšence. Nyní pro podporu svého nového modelu Moto X spouští reklamní kampaň, která v porovnání s ostatními telefony vyzdvihuje hlavní funkce nového zařízení. Celá reklamní kampaň se nese ve velmi vtipném duchu. Pojďme se společně podívat na to, jakými spoty se snaží Motorola zaujmout.

První reklama se zaměřila na jednu z nejžhavějších novinek – bezdotykové ovládání. V porovnání s klasickým“líným“ telefonem ukazuje, jak jednoduše jde Moto X ovládat skrze bezdotykové ovládání.

http://youtu.be/2_JQxm53114

 

Druhá reklama se zaměřila na spouštění fotoaparátu. Opět ukazuje rozdíl mezi klasickým dotykovým telefonem a novinkou v podobě Moto X. Ta má totiž velmi šikovnou funkci, díky které lze spustit aplikaci Fotoaparát pouhým pohybem zápěstí.

http://youtu.be/MtHtmC8pSDM

 

A do třetice nám zbývá poslední reklamní snímek, který se zaměřil na funkci active display. Vyzdvihuje funkci chytrého upozornění, které nikoho neruší a přesto vám ukazuje nejaktuálnější informace. Porovnání s „líným“ telefonem je vytvořeno opět velmi vtipně.

http://youtu.be/nY-o-cVgwkA

 

Co říkáte na novou reklamní kampaň? Zaujala vás?

Zdroj: YouTube.com

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)