Aplikace Voisi Recorder: Nahrávání hovorů snadno a bez ROOTu

náhledový obrázek voisi

„Pro zkvalitnění našich služeb je hovor nahráván.“ S podobnou hláškou upozorňující na nahrávání probíhajícího hovoru se setkal nejeden z nás. Zaznamenané telefonní hovory mohou sloužit k různým účelům – pro dokázání neférového jednání, usvědčení z trestného činu nebo jen tak pro zábavu či stěžování si na chování zákaznického servisu. Některé smartphony mají možnost nahrávání hovoru přímo v systému, jiné musí spoléhat na alternativní aplikace. Mnoho z nich lpí na rootu, Voisi Recorder však umožní nahrávání zcela bez problémů i zamknutým telefonům

Voisi Recorder pohodlně nahraje hovor i hlasové poznámky

Bezplatný Voisi Recorder umožňuje pohodlně zaznamenávat telefonní hovory. Ke svému fungování nevyžaduje práva root. K tomu ještě přidá nahrávání vlastních zvukových poznámek, které se dokonce synchronizují s vaším Google Kalendářem. Beta aplikace se na svůj ostrý vstup do Google Play teprve chystá.

Oblíbený software od nezávislých vývojářů z XDA Developers zatím opatrně zkoumá vody skrze testovací program Googlu a díky ohlasům prvních uživatelů ladí případné chybky.

Další zajímavé aplikace z XDA Developers

Mezi další aplikace, které se dostaly z komunity super uživatelů až do Obchodu Play a těší se velké popularitě, patří například Screen Balance, který vyladí bílou barvu na displeji, nebo NetTop, který pro změnu pohlídá žrouty dat v reálném čase.

Blokování okolního hluku i podpora bluetooth sluchátek

V nastavení lze zvolit nastavení nahrávání – můžete si vybrat, zdali budete automaticky zaznamenávat každý příchozí hovor, pouze neznámá čísla nebo jen vlastní uložené kontakty. Rozhodně nemusíte mít obavu, že výsledný hovor by byla jen nepěkná změť šumu, algoritmus Voisi pracuje velmi obstojně a sám blokuje ozvěnu a potlačuje okolní hluk. A pokud snad preferujete bluetooth sluchátka, Voisi Recorder plně podporuje nahrávání i pokud hovor probíhá s bluetooth headsetem.

Soubor .apk ke stažení

Pokud by stahování šikovného pomocníka z testovací stránky Google Play působilo potíže, .apk soubor je dostupný i na stránkách XDA Developers – přímo nahraný vývojářem. Aplikace má pouhých 4,8 MB a záznamník hovorů můžete udělat z telefonů s Androidem 4.4 a vyšším.

Využíváte možnosti nahrávání telefonních hovorů?

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)