TOPlist

Vodafone Prime Smart 7: Překvapí operátor i podruhé? (první pohled)

Vodafone Prime Smart 7

Vodafone loni zaútočil na levné telefony svým modelem Prime Smart 6, který jsme pro vás také recenzovali. Letos přichází nástupce Vodafone Prime Smart 7 a my jsme se jej rozhodli také podrobit našemu testu. Jak telefon dopadl v prvním pohledu?

Vodafone Prime Smart 7: Nástupce se slabším čipem?

Nový telefon hned zpočátku trochu nepříjemně šokuje – zatímco Prime 6 měl oblíbený čipset Snapragon 410, jeho nástupce dostal starší a méně výkonný procesor Snapdragon 212. To je krok zpět, což se u telefonů příliš často nestává. Ani zbytek výbavy tolik neoslní – 5″ HD displej, 1GB RAM paměť, 8GB vnitřní úložiště či baterie s kapacitou 2540 mAh. Potěšující je alespoň systém Android ve verzi 6.0.1.

Plastová konstrukce nevypadá vůbec špatně – plasty mají příjemné zpracování a texturu. Celkově je ale jasné, že telefon patří do rukou nenáročným uživatelům. Vodafone Prime Smart 7 by si mohl najít uplatnění třeba u dětí či starších lidí, kterým nevadí, že si občas na spuštění nějaké aplikace počkají. Nic jiného jim stejně s 1GB RAM pamětí a starším čipem nezbude. Sami jsme zvědaví, jak si nakonec telefon povede – cena 3 277 Kč z něj dělá poměrně lákavé zboží.

[aps_product_sz id=“396985″]

Vodafone Smart Prime 7 – první pohled

Vodafone Smart Prime 7 - první pohled

Líbí se vám Vodafone Prime Smart 7?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)