TOPlist

Vessyl – hrnek, který přesně ví, co pijete a co nápoj obsahuje

hrnek cover

Chytrá zařízení se v roce 2014 rozšířila i do sfér, kde bychom je nečekali. Trh s wearables v podobě chytrých náramků či hodinek takřka explodoval pod tlakem nových produktů. Jak ale autor hrnečku Vessyl říká, existuje spousta způsobů, jak dnes měříme svůj celodenní pohyb, ale jen málo zařízení, které měří a zaznamenávají, co a jak jíme.

hrnek black

Vessyl zanalyzuje vše, co do něj nalijete. Ať už se jedná o pivo, energetický nebo jogurtový nápoj, džus či kávu a další. Zajímavé je, že u většiny nápojů je schopen stanovit i značku. Pozná tedy, zda pijete Red Bull nebo Big Shock. Stejně tak monitoruje složky, jež nápoje obsahují. Budete tak přesně vědět, kolik cukru, kofeinu a dalších látek jste do sebe v jednom šálku dostali.

hrnek black 1

Jak asi očekáváte, Vessyl spolupracuje s chytrými telefony běžícími na Androidu a iOS. Stačí si tak stáhnout aplikaci a budete hned vědět, kolik a co jste za den vypili a další údaje. Aktuálně probíhá druhá vlna předobjednávek. Hrnek může být váš za 99 dolarů. Později se cena zvedne na 199 dolarů. Více informací „vyklikejte“ na oficiálních stránkách výrobce a podívejte se i na pěkné produktové video na YouTube.

vessyl_app

http://youtu.be/lu4ukHmXKFU

 

hlasovat tlacitko

Zdroj: Stránky výrobce

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)