TOPlist

Vertu představila exkluzivní verze smartphonu Ti s Androidem

vertu_ico

Přibližně před půl rokem společnost Vertu představila svůj vůbec první chytrý telefon s Androidem – model Ti. Nyní přichází s dalšími barevnými variantami, které prozáří jinak spíše temně působící zařízení. Vertu konkrétně oznámila dvě nové barevné verze svých smartphonů – modrou („Midnight Blue“) a červenou („Red Sunset“). Obě varianty budou vyrobeny v limitovaných edicích čítajících pouhých tisíc kusů. Aby vynikla exkluzivita těchto modelů, bude na každém uvedeno výrobní číslo.

Telefon má, stejně jako dosavadní verze, odolné titanové tělo s koženými prvky a keramickým krytem reproduktorů. Obrazovka s úhlopříčkou 3,7 palce je kryta safírovým sklem, které zaručuje téměř absolutní odolnost proti poškrábání (v testech byl displej Vertu Ti čtyřikrát odolnější než u jiných chytrých telefonů).

Vertu Ti v limitované červené a modré edici Vertu Ti v limitované červené a modré edici

Jedná se o první Vertu se zvukovým vylepšením, vytvořeným ve spolupráci s Bang & Olufsen. V zařízení najdeme čtyři reproduktory o rozměrech 11 x 15 mm, a abyste mohli ocenit jejich podání zvuku, tóny oznámení a vyzváněcí melodie pro tento chytrý telefon nahrál Londýnský symfonický orchestr.

Telefon běží na operačním systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich, je vybaven dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon procesor S4 s taktovací frekvencí 1,7 GHz, 8Mpx hlavním fotoaparátem s automatickým zaostřováním a 1,3Mpx čelní kamerou. Pro data a aplikace je připraveno 64 GB vnitřní paměti a jistě potěší také podpora technologie NFC.

V současné době je nové zařízení prodáváno v Hong Kongu, později se patrně dočkají i zákazníci na dalších trzích. Cena tohoto exkluzivního Vertu Ti je asi 11 700 dolarů, tedy v přepočtu asi 229 250 českých korun.

Zdroj: Hi-Tech@mail.ru.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)