Google Doodle nabízí na Valentýn vtipné minihry

Valentýn Google Doodle

Změna hlavní Google obrazovky při nějakém významném datu už probíhá pěkně dlouhou dobu. A jelikož je tady Valentýn, nezapomněl si připravit speciální Doodle. Tentokrát to nebude ale jen o svátku zamilovaných.

Valentýn v podání Google upozorňuje i na Luskouny

Na hlavní stránce Googlu jste si již určitě všimli, že se změnila dorůžova. Důvodem je svátek zamilovaných, který vám přiblíží na vtipných videích a minihrách Luskoun. Tato zvířata patří k nejvíce pytlačeným živočichům na planetě, a to díky svým šupinám a masu. Google tak chce mj. upozornit na tento problém.

level2_1_dhx9vE4

Během čtyř miniher a několika videí sledujeme cestu jednoho Luskouna za svou milou. Nejprve se ale musí na rande připravit. A to upečením dortu, složením písně, naučením tance a vytvořením kytice. Jakmile tyto čtyři úkoly splní, může jít na rande. Hráč si na konci, kromě krátkého videa, bude moct také zapsat své skóre do žebříčku.

Minihra se dá spustit jak na počítači, tak i v mobilu. Každá verze pak nabízí odlišné ovládání. Po stránce hratelnosti jsou minihry velmi podobné české hře Gumboy.

Jaké bylo vaše skóre na konci tohoto Google Doodle?

Zdroj: blog.google.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)