Máte ještě v paměti bilionového Avatara? Extrémně úspěšný velkofilm plný dosud nevídaných efektů z roku 2009 viděl snad úplně každý. Studio Kabam, které má na kontě tituly v podobě Marvel Contest of Champions a Star Wars Uprising, se spojilo s 20th Century Fox a Cameronovým Lightstorm Entertainment a tvrdě pracuje na masivní multiplayer strategii pro Android. A to právě v duchu sci-fi franšízy od Jamese Camerona.

Dostihne Avatara úspěch i v multiplayer hře na Android?

Že první film Avatar nebyl jen pouhým výstřelem do tmy potvrzuje i plán pro vydání dalších až čtyř pokračování, přičemž druhého dílu se dočkáme v roce 2018. Ačkoli jde Kabam spolu se studiem 20th Century Fox s kůží na trh 7 let od původního představení Avatara, slibovaný úspěch nadcházející hry by to ohrozit nemělo.

18lvpmnksn72njpg

Spolupráce byla potvrzena v tiskové zprávě a těšit se tak můžeme na velkolepou multiplayer strategii pro operační systémy Android. Hra bude kombinovat postavy a prostředí Avatara, stejně jako inovativní design a pořádně nákladnou produkci. Kdy se herního světa Pandory dočkáme zatím není jasné – už teď nás však oznámení pěkně navnadilo!