TOPlist

Uniklý render podoby Samsungu Galaxy Note II

samsung-logo

I když se před počátkem prodeje Samsungu Galaxy Note mohlo zdát, že tento přístroj zmizí v zapomnění jako spousta jiných odvážných pokusů, opak je pravdou. Tento tabletotelefon si našel spoustu svých uživatelů, kteří již menší telefon do své kapsy prostě nechtějí. Malíři také ocení možnost používání přesného stylusu, který dokáže reagovat na tlak. První model je již na trhu nějaký ten pátek a společnost Samsung již oficiálně oznámila vydání druhé generace, která dostala název Samsung N7100 Galaxy Note II. Na internetu se objevil zajímavý render údajného vzhledu, který by nemusel být daleko od pravdy, i když nebylo potvrzeno, že by se jednalo o oficiální podobu nového přístroje. Vzhled totiž vychází ze vzhledu Samsungu Galaxy S III, což se dá očekávat.

big

Tento drobeček bude obdařen obrovským 5,5palcovým Super AMOLED displejem s rozlišením 1280 x 800 pixelů a plnohodnotnou RGB maticí. Předpokládá se, že pod kapotou bude tikat čtyřjádrový procesor Exynos na taktu 1,5 GHz a přístroj bude obdařen 8MPx fotoaparátem. Bohužel to zatím vypadá, že Note II bude v počátcích prodeje obsahovat systém Ice Cream Sandwich a aktualizace na novou verzi Jelly Bean se dočká později.

zdroj: gsmarena.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)