Na Android vyšel klon Rocket League. Jmenuje se Turbo League

Rocket League klon Turbo League

Rocket League je jedna z nejoblíbenějších multiplayerových her současnosti, na PC i na konzolích se pravidelně umísťuje mezi nejvíce hranými “závodními” hrami vůbec. Na telefonech se samozřejmě objevilo několik klonů, žádný ale neměl dostatečnou kvalitu. To by teď mohl změnit Turbo League.

Rocket League do kapsy?

Inspirace z Rocket League je u Turbo League zřetelná, hra má dokonce i velmi podobné pojmenování. Minulý týden vyšel na hru první trailer, dnes už ji můžeme stahovat. Hlavní vlastností hry je samozřejmě multiplayer, ten půjde hrát v módu 3 vs 3. A to i s hráči s Apple produkty, Turbo League bude totiž podporovat crossplatform multiplayer. Velký důraz bude kladen na úpravu vozidel, hlavně co se týče potisků. Ve hře je také komplexní systém part, přátel a chatování. Celá hra je free to play s tím, že obsahuje nákupy za reálné peníze. Zanedlouho by měla přijít i podpora gamepadu.

Turbo League Download Now Android

Turbo League Download Now Android

Turbo League
Turbo League

Pokud vám nic neříká Rocket League, tak by se to ve zkratce dalo popsat jako mix závodní hry a fotbalu. Ve hře se ovládají různá vozítka s raketovým pohonem v arénách, které jsou vybaveny bránami a velkým balónem. Z popisu to nemusí vypadat jako velká zábava, opak je ale pravdou. Hru si oblíbilo i velké množství hráčů, kteří normálně sportovní a závodní hry vůbec nehrají. Důvodem je velmi svižná hratelnost.

Ta podle prvotní zkoušky u Turbo League trochu pokulhává, což je hlavně způsobeno ovládáním přes displej, nicméně s podporou gamepadu by se mohlo jednat o velmi dobrou hru, která by mohla zaplnit místo na trhu.

Hráli jste nebo hrajete Rocket League? Vyzkoušíte klon na Androidu?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)