TOPlist

Šikovný trik pro Google Chrome: Jak vrátit záložky na domovskou obrazovku?

Trik pro Google Chrome

V rubrice Šikovný trik pro Google Chrome se jednou za čas podíváme na užitečné věci, které vám můžou ulehčit práci a obsluhu tohoto nejoblíbenějšího mobilního prohlížeče. Za tip, který si zanedlouho ukážeme, děkujeme našemu čtenáři Miroslavu M.

Jednoduchý návod, jak vrátit záložky na domovskou obrazovku

Google velmi rád mění různé věci ve svých aplikacích, na to už jsme si zvykli. Někdy ale změny nejsou příliš k užitku. Před nedávnem například odstranil z domovské obrazovky ikonky záložek a naposledy použitých karet, místo toho se v dolní části začaly zobrazovat články podle vaší historie. To ale nemusí každému vyhovovat, naštěstí se to dá poměrně jednoduše vrátit zpátky. Stačí postupovat podle našeho obrázkového návodu.

Další trik pro Google Chrome?

Není to poprvé, kdy jsme se věnovali tipům a trikům pro prohlížeč Google Chrome. Zkuste nahlédnout do našich jiných článků a třeba narazíte na něco, co se vám může hodit.

Vadilo vám odstranění záložek z domovské obrazovky Google Chrome?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)