Top Gear: Caravan Crush – nová hra pro odpůrce karavanů v Google Play

Top Gear Caravan Crush

Kdo by neznal světoznámou, často skandály zmítanou motoristickou show Top Gear? Tuto značku však nereprezentuje pouhý televizní pořad, ale i spousta doprovodných produktů, mezi něž patří mimo jiné také aplikace a hry pro mobilní telefony s operačním systémem Android. V Obchodě Play se nyní nově objevil další herní počin s licencí této světoznámé značky – Top Gear: Caravan Crush.

Novinka se zavděčí především příznivcům Top Gearu, kteří zajisté ocení narážky na hlášky z televizní show a zejména pak to, že se hra nese v duchu nepříliš pozitivního vztahu, dnes již bývalých, moderátorů ke karavanům. Top Gear: Caravan Crush je velmi jednoduchá hra, během níž má hráč za úkol jediné – prostřednictvím speciálně upravených aut vystřelených přes rampu překonat co nejdelší vzdálenost a po cestě zničit co nejvíce karavanů. Jedná se tedy o již dobře známý herní princip, který autoři této hry navlékli do kabátu s licencí Top Gear. Za zničené karavany pak hráč získá virtuální měnu, za kterou si pak může zakoupit jiné automobily či jejich vylepšení. Přítomny jsou i mikrotransakce, avšak nákupy za reálné peníze nejspíš nebudou vzhledem k charakteru hry pro další postup nutné.

Top Gear Caravan Crush – Free On Android & iOS Gameplay Trailer

Top Gear Caravan Crush  - Free On Android & iOS Gameplay Trailer

Hru Top Gear: Caravan Crush můžete z Google Play stáhnout zcela zdarma.

Top Gear: Caravan Crush
Top Gear: Caravan Crush

Vyzkoušeli jste hru Top Gear: Caravan Crush? Co na ni říkáte?

 

Zdroj: AndroidCommunity.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (20)