10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #21

Tipy z ciny letni special nahledovy 2 (0-00-00-00) (1)

Vítejte u 21 pokračování našeho seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Pojďme se tedy společně podívat na další desítku těch nejzajímavějších pomůcek a zařízení. Těšit se nově můžete také na nové ceny nacházející se v naší soutěži.

1) Sada šikovných šroubováků

Patříte mezi domácí kutily, kteří se jen tak ledajaké závady nezaleknou a neběží s ní ihned do servisu? Pak je zde právě pro vás multifunkční sada šikovných šroubováků. Ty mohou mimo jiné posloužit také k otevření a následné výměně některých součástek ve vašem smartphonu. Uplatnění však jistě najdou také v jiných případech a proto by tato sada neměla chybět ve výbavě žádného domácího kutila.

Šroubovák

Cena: 87 Kč (Aliexpress)

– zaslal Richard Jelínek (celkově 1 tip)

2) Oboustranný USB kabel

Také vás již nebaví hledat tu správnou stranu, kterou máte zasunout USB kabel do vašeho telefonu? Pak zde máme užitečný tip právě pro vás. Jedná se totiž o oboustranný USB kabel, který lze do našeho přístroje zasunout libovolnou stranou podobně, jako je tomu u USB typu C. Díky němu se tak večerní hledání té správné strany stane minulostí. Doporučit ho navíc můžeme z vlastní zkušenosti, neboť ho využíváme také u nás v redakci.

USB kabel

Cena: 88 Kč (Banggood)

3) Kapsa pro telefon na řídítka

Další z tipů zaslal čtenář Jiří Hora, který ho navíc může z vlastní zkušenosti doporučit. Jedná se o praktickou kapsu, do které je možné umístit náš telefon a připevnit ji na řídítka. Díky ní se Jiří nemusí bát o svůj přístroj ani při zběsilé jízdě. Jestliže patříte mezi milovníky cyklistiky jedná se o pomůcku, která by vás rozhodně neměla minout. Na své si zde však přijdou i sváteční jezdci.

kapsa

Cena: 204 Kč (Dealextreme)

– zaslal Jiří Hora (celkově  1 tip)

4) Redukce Micro USB na USB typu C

Také vás již nebaví hledat tu správnou stranu, kterou máte zasunout USB kabel do vašeho telefonu? Pak zde máme užitečný tip právě pro vás. Jedná se totiž o oboustranný USB kabel, který lze do našeho přístroje zasunout libovolnou stranou podobně, jako je tomu u USB typu C. Díky němu se tak večerní hledání té správné strany stane minulostí.

USB C redukce

Cena: 36 Kč (Aliexpress)

– zaslal Lubomír Vlček (celkově 1 tip)

5) Hračka pro ženy, ovládaná mobilním telefonem

Jestliže patříte mezi skupinu populace, která ráda při svých radovánkách experimentuje a zkouší něco nového, máme tip právě pro vás. Ten pochází přímo z naší redakce, ale jak se dalo očekávat, nikdo neví, kde se tento podnět vzal. Bohužel se nám nepodařilo přesvědčit žádného z členů týmu, aby nám sdělil, zda má s touto hračkou nějakou bližší zkušenost. Pokud se však rádi bavíte a jste nakloněni novým věcem, pak neváhejte.

hračka

Cena: 339 Kč (Aliexpress)

6) Originální držák pro mobilní telefon

Další tip sebou přináší kromě praktického využití také jistou dávku originality. Jedná se totiž o držák pro umístění mobilního telefonu. Ten využijete především v případě sledování filmů nebo jiných videí. Uplatnění tato věcička ovšem najde také na vašem počítačovém stole, neboť se mimo jiné může stát také dekorací.

stojan

Cena: 380 Kč (Aliexpress)

7) Rozdvojka na 3,5 mm jack jako přívěšek

Spousta z nás se jistě setkala se situací, kdy bylo potřeba rozdělit zvukový výstup z našeho telefonu. Právě k tomu slouží tip, který zaslal Ladislav Čížek. Jedná se totiž o rozdvojku na 3,5 mm zvukový výstup z našeho telefonu. Není tedy problém připojit dvoje sluchátka nebo reproduktory. Další výhodou je možnost přivěšení na svazek klíčů, čímž odpadá nutnost strachovat se o ztrátu nebo zapomenutí doma.

rozdvojka jack

 

 

Cena: 43 Kč (Tinydeal)

– zaslal Ladislav Čížek (celkově 1 tip)

8) Analyzátor kvalitní vody Xiaomi

Strachujete se o kvalitu vody proudící z vašich vodovodních kohoutků? Nezdá se vám vše úplně v pořádku? Pak pro vás máme tip na jednoduché zařízení určující kvalitu vaší vody. Jedná se o Xiaomi Mi TDS Pen. Ten dokáže během krátké chvíle, po kterou je ponořen ve vodě určit, zda je pitná či nikoli.

kvalita vody

Cena: 178 Kč (Gearbest)

9) Speciální přípravek pro tvorbu hologramu na displeji telefonu

Pryč jsou doby, kdy bylo těžko myslitelné, že holografický obraz je jen výsadou sci-fi filmů z budoucnosti. S příchodem této technologie se koketuje již poměrně dlouhou dobu. Praktické využití u mobilních telefonů bychom však i dnes stále hledali jen marně. Přinášíme vám ovšem jednoduchou pomůcku, se kterou je možné si holografický obraz v omezené míře užít přímo pomocí displeje vašeho smartphonu.

sku_341984_6

Cena: 165 Kč (Dealextreme)

10) Sportovní rukavice na zimu

Léto je již nenávratně pryč a chladných dnů přibývá. Je tedy na čase začít myslet na zimu. K jejímu klidnému přečkání nám může pomoci náš poslední zástupce v dnešním výčtu všech tipů. Jedná se o stylové sportovní rukavice, které kromě funkce ohřívání našich rukou umožňují také ovládání displeje mobilního telefonu. Není tak třeba je sundavat při každém odpovídání na SMS zprávu nebo pro zadání telefonního čísla.

Zboží čína

Cena: 310 Kč (Aliexpress)

 

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík

K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace Svět Androida klikněte zde.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 5. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Třetí vyhlášení proběhne po 20. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Líbil se vám dnešní výběr 10 zajímavých zboží?

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (24)