TOPlist

10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #14

TOP

Po dvoutýdenní pauze se opět vrací náš seriál s 10 tipy na zajímavé čínské zboží. Jaké zajímavosti jsme si pro vás tentokrát připravili?

1) Mobilní telefon integrovaný ve svítilně

Tradice by se neměly porušovat, a proto opět začněme něčím úsměvným. Mobilní telefon dnes nemusí být pouze dotyková placka, ale může se hravě vměstnat například do svítilny. To se hodí například při výletech do ciziny, kde nutně nepotřebujete chytré funkce telefonu, ale potřebujete si maximálně zavolat či poslat SMS. A to se vyplatí.

zboží z Číny - svítilna

Cena: 1067 Kč (Dealextreme)

– zaslal Jakub Spišák (celkově 1 tip)

2) Univerzální Bluetooth ovladač

Čas od času člověk potřebuje ovládat telefon i jinak než dotyky po displeji. Příkladem může být společná fotografie z větší dálky (spoušť), sledování filmů či třeba hraní her. Proto přicházíme s dalším tipem na čínské zboží, který zmíněné nesnáze vyřeší. Univerzální ovladač nabízí několik funkčních tlačítek včetně joypadu, který najde uplatnění především ve hrách. Příznivá je také cena, za kterou lze toto zboží pořídit.

zboží z Číny - ovladač

Cena: 152 Kč (eBay)

– zaslal Jakub Skalický (celkově 1 tip)

3) Bluetooth přijímač s 3,5mm výstupem

Chybí vám v automobilu rádio s podporou Bluetooth přehrávání, ale je  vybaveno alespoň 3,5mm vstupem? Pak pro vás máme opět řešení. Tato šikovná krabička slouží jako jednoduchý převodník zvuku z Bluetooth zařízení (mobilní telefon, tablet apod.) na 3,5mm výstup. Díky tomu lze propojit rádio v automobilu s mobilním telefonem a poslouchat oblíbenou hudbu či zvuky navigace přímo z reproduktorů v autě. Tato krabička ale najde uplatnění i v kombinaci s klasickými reproduktory, které tak snadno můžeme bezdrátově propojit s mobilním telefonem.

zboží z Číny - bluetooth příjimač

Cena: 348 Kč (eBay)

– zaslal Jan Lindauer (celkově 3 tipy)

4) Vybavený multimediální počítač s Windows 8.1

Multimediálních krabiček s Androidem je na trhu spousta, stále více ale začíná přibývat řešení s čipovou sadou Intel a systémem Windows. Jedním z nich je i tento Beelink P1, který nabídne čtyřjádrový procesor Intel Atom Intel Z3735F, 2GB RAM paměť a 32GB vnitřní úložiště s možností rozšíření o Micro SD kartu. Nechybí ani bezdrátová konektivita Wi-Fi, Bluetooth či konektory HDMI, USB a 3,5mm jack. Cena je sice na naše běžné tipy vyšší, na dané zařízení ovšem příznivá.

zboží z Číny - miniPC

Cena: 3144 Kč (Dealextreme)

– zaslal Jan Lindauer (celkově 3 tipy)

5) Šikovné pouzdro na sluchátka

Poslech hudby dnes patří k činnosti, kterou provozuje spousta z nás při cestě do práce či školy. Není ovšem nic nepříjemnějšího než zamotaná sluchátka, která jsme odhodili někam do útrob batohu. Skoncujte s tím díky dalšímu tipu na zboží z Číny. Toto šikovné pouzdro ukryje vaše sluchátka, navíc je jeho pořizovací cena velmi nízká.

zboží z Číny - pouzdroj na sluchátko

Cena: 40 Kč (Aliexpress)

– zaslal Tomáš Kania (celkově 4 tipy)

6) Cestovní pouzdro pro správného geeka

Vyrážíte na dovolenou a najednou zjišťujete, že potřebných kabelů, redukcí, adaptérů či zásuvek je nějak moc? Pořiďte si speciální cestovní pouzdro, které se hodí pro každého správného geeka. Zde pohodlně, přehledně a jednoduše ukryjete všechna vaše příslušenství, která navíc po příjezdu na dovolené nebudete muset hledat na dně zavazadel.

zboží z Číny - pouzdro na kabely

Cena: 260 Kč (Aliexpress)

– zaslal Tomáš Kania (celkově 4 tipy)

7) Praktický držák igelitové tašky

Igelitové tašky dnes potkáváme na každém kroku, a jen málo který z nás se s nimi alespoň jednou za týden nesetká. Nošení ovšem není příliš pohodlné, obzvláště pokud je obsah těžší. Číňané to ovšem vyřešili, a opět velmi levně.

zboží z Číny - igelitka

Cena: 12 Kč (Aliexpress)

– zaslal Tomáš Kania (celkově 4 tipy)

8) Sportovní pouzdro pro mobilní telefon a další

Krásné počasí se blíží, sportovní aktivita je tedy pro mnohé z nás nevyhnutelná. Běh či jízda na kole patří mezi nejoblíbenější sportovní aktivity, často ale řešíme otázku, kam s mobilním telefonem, peněženkou či třeba klíči. Řešením může být pás, který vypadá podobně jako ledvinka, věci jsou ovšem ukryty v samotném pásu. Ani cena není tradičně přestřelená.

zboží z Číny - sportovní pouzdro

Cena: 91 Kč (Aliexpress)

– zaslal Tomáš Kania (celkově 4 tipy)

9) Chytrá váha od Xiaomi

Společnost Xiaomi nedávno představila další produkt ze svého chytrého příslušenství – chytrou váhu. Cena nyní klesla o nějaký ten dolar, díky čemuž se z tohoto zboží stává atraktivní nákup. Xiaomi chytrá váha spolupracuje s mobilním telefonem, do kterého zasílá vaši váhu a další údaje, ze kterých tvoří statistiky. Díky tomu lze snadno a efektivně sledovat vaše pokroky či neúspěchy při shazování přebytečných kil.

zboží z Číny - xiaomi scale

Cena: 532 Kč (GeekBuying)

– zaslal Tomáš Benda (celkově 1 tip)

10) Univerzální závěsný držák telefonu

Dnešní seriál zakončíme tipem na šikovný držák, který sice primárně slouží k zavěšení mobilního telefonu, ale díky tvarovatelné konstrukci jej lze uplatit i v jiných polohách a činnostech. Držák je univerzální, takže se nemusíte bát, že bychom byli omezeni pouze na iPhone jako na obrázku.

zboží z Číny - držák

Cena: 175 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jakub Řehák (celkově 1 tip)

Vzhledem k obrovskému počtu čínských obchodů je velmi pravděpodobné, že se zboží z našeho článku nalézá i v jiném obchodě s nižší cenou. Uvedli jsme pouze ověřené obchody, ze kterých jsme povětšinou dané zboží sami zakoupili. Pokud objevíte stejný výrobek s nižší cenou, dejte nám o tom vědět v komentářích. Rádi tipy na obchody rozšíříme. Děkujeme.

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík

Vítěze vyhlásíme každý 5. díl, druhé vyhlášení proběhne 15. díl. K odeslání svých tipů využijte soutěžní formulář.

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikaci Svět Androida klikněte zde.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 5. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Druhé vyhlášení proběhne 15. díl seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Líbil se vám dnešní výběr 10 zajímavých zboží?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (28)