TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 265: Never Alone, Charles a další…

Never Alone

Pařba na víkend – tipy na Android hry 265 je tu s dalším pátkem a opět v plné parádě, tak jako vždycky. Podíváme se do Aljašky v hříčce Never Alone, pak okusíme několik set koní a zbraně v závodní arkádovce, pro vyznavače RPG máme přísun v podobě Don´t Starve like titulu a na závěr opravdu, ale opravdu chytlavou hru. Pojďme tedy rovnou na start!

Never Alone: Ki Edition – atmosferický zážitek jak má být…

Jak už bylo zmíněno výše, tato hra klade obrovský důraz na příběh a atmosféru, tentokrát ze zasněžených 2D plání Aljašky, na kterém si zahrajete právě puzzle platformovou skákačku Never Alone.

V roli děvčátka Nuny a její kamarádky lišky se společně vydáte na cestu hledání zdroje věčné sněžné bouře, která ohrožuje vše, co máte a znáte. Budete taky střídat tyto dvě postavičky a řešit platformové puzzly abyste postupovali levely dál v příběhu. Never Alone byla velmi oceňovaná na PC a ne jen tak náhodou jak je patrno právě z atmosféry, hudby i kvalitního grafického zpracování hry jako takové. Za zhruba 140 Kč si tak od studia E-Line Media odnesete zážitek, který Vás bude hřát na srdíčku ještě dlouho potom.

Never Alone: Ki Edition
Never Alone: Ki Edition

Cyberline Racing

Hříčka s tuctovým nápadem ale určitě s netuctovým vyzněním, a to jak do míry grafiky tak i hratelnosti a zábavnosti.

Tato hra je jako výsledek toho, co by se stalo, kdybyste do mixéru hodili Need For SpeedRallye Smrti. Čekají na vás tak nablýskané káry, možnost upgradů zbraňového arzenálu, online žebříčky nespočet kariérních událostí a levelů, které lze splnit či vyhrát. Hra tak pod kapotou neskrývá jen dostatek koňských sil, ale také dostatek obsahu, který vás jednoduše zabaví, nic víc ani není nutno od této hry zdarma od studia CM TA2 očekávat.

Cyberline Racing
Cyberline Racing

The Greedy Cave

Vám ihned připomene svou stylizací Don´t Starve od které se ale liší tím, že využívá kresleného konceptu, který velmi zábavně převádí do formy RPG.

Na začátku si upravíte vašeho chrabrého hrdinu dle vašeho gusta a posléze se hned vydáváte to dungeonů, plenit nejrůznější monstra, ačkoliv je RPG velká spousta, díky netypické stylizaci vás hra zaujme a postupně budete chtít jít stále hlouběji a hlouběji až k samotným bossům. Skilly a možnosti nákupu a prodeje vaší výbavy jsou samozřejmostí, stejně tak přehledný a líbivý inventář. Ještě k tomu připočítejte náhodně generované dungeony s každou novou hrou a máte na zábavu zdarma od studia Avalon-Games na dobu neurčitou vystaráno.

The Greedy Cave
The Greedy Cave

Charles

Nikoliv princ Charles, ale casual hra Charles, která svojí originalitou paralyzuje vaši pozornost a už jí nepustí.

To vše v jednoduchém materialistickém designu, kde vašim úkolem bude ovládat letadélko, kterým se budete muset vyhýbat neustále nabíhajícím „zombie barvičkám“, které vás chtějí zabít. K vyhýbání, potažmo útoku vám pomohou i náhodně generované power-upy, s kterými si užijete spoustu legrace. Možnost výběru designu letadélka, ale hlavně online žebříčky, vás neustále nutí se zlepšovat a vydržet tak déle a déle. Tuto nebezpečně chytlavou akci doporučujeme stahovat zdarma od studia 111% jen na vlastní nebezpečí.

Charles
Charles

Video Pařba na víkend 265

Pařba na víkend – tipy na Android hry 265

Pařba na víkend - tipy na Android hry 265

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí, případně přihoďte i nějaký zajímavý tip na hru.

Děkujeme za váš feedback!

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)