Pařba na víkend – tipy na Android hry 278: Jiné světy, vesmír a další…

Jiné světy

Dnes vás srdečně vítáme u další Pařby na víkend – tipech na Android hry 278. Společně navštívíme jiné světy ve hře Shardlands, a pak si arkádově zazávodíme na malebných silničkách. V druhé polovině lehce oprášíme znalosti řecké mytologie a na úplný závěr našeho pořadu uděláme vlastní galaxii. Pojďme do toho!

Shardlands: aneb jiné světy, jiné puzzly…

Je cesta do přes jiné světy, kde najdete zástupy vetřelců, monster, puzzlů atd.

Hra je atmosferickou 3D akční puzzle adventurou, kde se zhostíte roli Dawn, se kterou se budete pokoušet dostat ze zatracení do domovského světa. Hra má krásné audiovizuální zpracování, ovládání a nabídne až 25 levelů k překonání. Dočkáte se zde i stealth pasáží. Hříčka je primárně optimalizovaná na tablety a přináší nečekaně chytlavý zážitek, který může chytnout i „nehráče„. Zkuste tedy tento kousek od studia Breach Entertainment i vy zdarma.

Vertigo Racing

Je retro laděná arkádová závodní hra, která nenadchne pouze originálním vizuálem, ale taktéž zajímavou a nevšední hratelností.

S nejrůznějšími typy autíček se tak budete vydávat po různých typech silnic, abyste vždy dokončili určitě dlouho etapu. Ve hře hraje velkou roli palivo, proto je dobré chytře kombinovat brzdu a plyn, které vám nejen pomáhají v samotném ovládání autíčka, ale taktéž velmi zásadně ovlivňují spotřebu paliva. Hra nabídne klasická historická vozítka, na které je radost koukat a proto si hru od studia CHILLNGO sami zdarma zkuste.

Vertigo Racing
Vertigo Racing

Astra

Je hra, u které se přesvědčíte o tom, že umělci nikdy nevymřou.

V samotném umělecky zpracovaném vesmíru se vtělíte do bohyně denního světla Hemery, se kterou budete objevovat tajemství vesmíru Astra a jeho nejrůznější nástrahy. Jak jste možná už pochopili, hra se inspiruje řeckou mytologií, což se promítá i v samotné úchvatné stylizaci hry. Hra tak nabídne akčně laděnou hratelnost, kde bude skákat z planety na planetu – případně z jednoho planetárního systému do druhého a budete se kochat krásným vizuálem. Za pokus to tedy stojí a vy si hru zdarma od studia Fabuloso Games určitě vyzkoušejte.

Orbit

I v rámci naší poslední hříčky zůstaneme v „pomyslném“ vesmíru. Budeme se totiž bavit o hře Orbit, kde si dokonce svůj planetárním systém sami vyrobíte.

Hra samotná je totiž simulátorem gravitace, kde prstem budete vysílat jednotlivé planety a doufat, že je hvězda uprostřed „nepožere„. Ve hře máte možnost dokonce tvořit i vlastní levely a na hraní mate k dispozici 45 levelů zdarma. Po chvilce hraní zjistíte, že to není taková sranda a vyplatí se přemýšlet. Minimalistická a funkční grafika každého nemusí nadchnout, ale alespoň nerozptyluje od hraní. To vše vám servíruje vývojář Chetan Surpur zdarma.

Orbit - Playing with Gravity
Orbit - Playing with Gravity

Video Pařba na víkend 278

Pařba na víkend – tipy na Android hry 278

Pařba na víkend - tipy na Android hry 278

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí, případně přihoďte i nějaký zajímavý tip na hru.

 

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)