10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #20

Tipy z ciny letni special nahledovy 2 (0-00-00-00)

Další pokračování našeho seriálu o tipech na zajímavé zboží pocházející z Číny. Na jaké tipy se můžete těšit dnes?

1) Zámek ovládaný mobilním telefonem

Používáte klasický zámek pro uzamčení školní skřínky nebo stodoly, která postává vedle chaty a neustále se vám daří ztrácet klíček? Nyní již nemusíte zoufat, neboť pro také případy je tu zámek ovládaný mobilním telefonem. Samotný zámek postačí spárovat s naším telefonem pomocí technologie Bluetooth a díky tomu dostaneme možnost ho dálkově ovládat.

Zámek

Cena: 1500 Kč (Aliexpress)

– zaslal Josef Hanzl (celkově 3 tipy)

2) USB větráček pro mobilní telefony

Horké letní počasí je stále hudbou současnosti a předpověď počasí slibuje příchod další vlny tropických teplot. Proto vám přinášíme tip, který všem pomůže přežít tyto horké chvilky. Jedná se o praktický USB větráček, který lze díky micro USB redukci připojit k mobilnímu telefonu. Jakmile tak učiníme, vrtulka se roztočí a my si tak můžeme dopřát svěžího vánku.

Větráček

Cena: 55 Kč (Everbuying)

– zaslal Filip Kocum (celkově 2 tipy)

3) Voděodolný obal a držák telefonu na kolo či motorku

Jestliže patříte mezi milovníky jednostopých vozidel, ať už těch, která jsou poháněna vlastní silou nebo těch motorových, neměl by vás tento tip minout. Jedná se totiž o praktický držák na mobilní telefon, který je možné uchytit na řídítka našeho kola či motorky. Další jeho výhodou je také voděodolnost, díky které náš přístroj zůstane v suchu za všech klimatických podmínek. Funkčnost může potvrdit náš čtenář Honza Pisk, který tento tip zaslal.

držák na řídítka

 

Cena: 213 Kč (Ebay)

– zaslal Honza Pisk (celkově 2 tipy)

4) Kvalitní voděodolný bezdrátový reproduktor

V tomto letním čase celá řada z nás vyráží na koupaliště nebo zdolává naše vodní toky pomocí kánoe a pádla. K takovým chvilkám se rozhodně hodí také dobrá muzika. Pro její poslech nám může posloužit právě tento bezdrátový reproduktor, který se vody jen tak nezalekne. Doporučuje ho čtenář Honza Pisk, který chválí především kvalitu zvukového výstupu a konstrukčního zpracování.

reproduktor

Cena: 606 Kč (Ebay)

– zaslal Honza Pisk (celkově 2 tipy)

5) Univerzální redukce pro Android, iPad a iPhone

Další tip pomůže především těm, kteří nechtějí používat velké množství kabelů pro připojení svého mobilního telefon k PC nebo nabíjení. Jedná se o švýcarský nůž na poli redukcí, neboť ve svém nitru ukrývá velké množství konektorů. Výjimkou tak není například ani micro USB konektor nebo Lightning známý především uživatelům jablečných telefonů.

10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů - redukce

Cena: 70 Kč (Aliexpress)

– zaslal Tomáš Kořínek (celkově 1 tip)

6) Zámek na kartu SIM

Není pochyb o tom, že dnešním zlodějům může padnout do oka kde co. Je proto potřeba se chránit na všech frontách. Výjimkou by tak neměla být ani karta SIM. Tu je před zloději nebo jedním z našich vtipkujících kamarádů možno chránit díky tomuto šikovnému zámku.

zámek na sim

 

Cena: 150 Kč (Ebay)

– zaslal Josef Hanzl (celkově 3 tipy)

7) Redukce aneb jak udělat z flashky Micro USB

Další místo ve dnešní desítce si vysloužila šikovná redukce, která nám umožní připojit klasické USB. Pomocí našeho smartphonu tak můžeme využívat úložiště našeho flash disku. Redukci můžeme využít také v případě USB konektoru na naší myši nebo klávesnici tu následně můžeme využívat také v našem mobilním telefonu.

redukce na USB

 

Cena: 37 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jakub Kotouček (celkově 1 tip)

8) Levná HD kamera do auta

Situace na našich silnicích často bývají velice ošemetné a nezřídka kdy dochází k nehodám. Někdy se v takové situaci můžeme ocitnout také my, a proto je dobré míti důkazní materiál pro policii, který pomůže s určením případného viníka nehody. Ten můžeme pořídit pomocí této kamery zvládající natáčet kvalitní HD video. To je dodatečně roztaženo na Full HD rozlišení. O tomto faktu nás informoval čtenář Josef Váchal. Vzhledem k ceně ovšem lze tento fakt prominout a kameru doporučit.

kamera do auta

Cena: 316 Kč (Ebay)

– zaslal Josef Váchal (celkově 1 tip)

 9) Stylus a protiprachový špunt v jednom

O tom, že prach může na našich mobilních telefonech napáchat mnoho škod, nemůže být pochyb. My vám proto přinášíme tip na protiprachový špunt, který lze zasunout do 3,5 mm výstupu pro sluchátka, čímž nám pomůže se proti prachu bránit. Tato pomůcka navíc funguje také jako stylu a může nám tak napomoci k pohodlnému ovládání telefonu.

stylus a špunt

Cena: 33 Kč (Dealextreme)

10) Vlaštovka na dálkové ovládání

Dnešní poslední tip je určen především všem milovníkům létajících hraček. Jedná se totiž o dálkově ovládanou vlaštovku. K určování výšky a směru jejího letu můžeme využít náš mobilní telefon. Na jedno dobití si můžeme užít až 10 minut letu. Pokud se tedy toužíte vrátit do dětských let, neměla by vás tato vlaštovka minout.

Vlaštovka

Cena: 1 474 Kč (Ebay)

– zaslal Josef Hanzl (celkově 3 tipy)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík

Vyhlášení výherců vyjde v samostatném článku. K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace Svět Androida klikněte zde.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 5. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Třetí vyhlášení proběhne po 20. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Líbil se vám dnešní výběr 10 zajímavých zboží?

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (25)