TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 241: Rally, snipeři, Rayman a další

android hry 2

Nejprve si dnes pořádně zazávodíme, a to ve hře Rally Racer Unlocked. Následuje infiltrace teroristických jednotek s profesionálně vycvičeným sniperem ve hře Sniper Fury. Poté vás jistě potěší nový díl oblíbené série Rayman s přídomkem Adventures. Předposledním titulem je zábavná postřehovka studia Bulkypix – Mad Aces, a na závěr budete ujíždět policistům ve hře Splash Cars. To vše v dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry.

Rally Racer Unlocked

Po delší odmlce závodních simulátorů zde máme jedno vcelku slušně zpracované Rally, jehož ovládání je přizpůsobeno dotykovým displejům, a to v co nejvyšší možné míře. Hra nabízí několik herních módů, jako například survival, kde se snažíte dojíždět vozidla před vámi, abyste zvyšovali odpočítávající se čas. Rally Racer Unlocked vám umožní závodit ve 12 odlišných vozidlech na celkově šesti tratích. Základním faktorem úspěchu na tratích je samozřejmě správně načasované (a provedené) driftování. Díky nenáročném grafickému zpracování hru rozjedete i na hardwarově slabších telefonech. Pokud máte rádi Rally, tato odlehčená verze vás určitě neurazí.

Sniper Fury

Her se snipery je v obchodě Play obrovská spousta. I přesto se společnost Gameloft rozhodla, že tento žánr obohatí o další titul. Jako má Gameloft u většiny svých her ve zvyku, i v případě Sniper Fury pořádně zapracoval na grafickém zpracování. Hra je tak v určitých momentech po vizuální stránce srovnatelná s některými PC/konzolovými tituly. Čeká na vás přes 130 akcí nabitých misí, ve kterých budete protivníky likvidovat sniper puškou, nebo automatickými útočnými zbraněmi. Gameloft nezapomněl na podporu asynchronního multiplayeru, jehož mechanismus jsme mohli vidět u některých starších RPG titulů. Ve hře Sniper Fury budete ovšem namísto dungeonu zvelebovat vaši základu, s čímž souvisí dokupování zkušenějších ozbrojenců apod. Při úspěšné infiltraci nepřátelské základny získáváte odměnu (platí to samozřejmě i obráceně).

Sniper Fury: Shooting Game
Sniper Fury: Shooting Game

Rayman Adventures

Společnost Ubisoft oznámila nový přírůstek do série her Rayman. Nový díl nese název Rayman Adventures a stejně jako hry Rayman Jungle Run (Fiesta Run) se řadí k takzvaným „autorunning“ titulům. V praxi to znamená, že váš hrdina běží bez vašeho přičinění a vy se pouze staráte o to, abyste se vyhýbali nástrahám, zdolávali náročné překážky a likvidovali protivníky. V novém díle si budete moct kromě Raymana zaběhat i s jeho vikingskou společnicí Barbarou. Hra vyniká propracovaným grafickým zpracováním a rovněž i příjemným soundtrackem.

Rayman Adventures
Rayman Adventures

Mad Aces

Mad Aces je nová postřehová hra studia Bulypix, ve které ovládáte létající postavičku, s níž se vyhýbáte náhodným překážkám. Některé z překážek lze jednoduše prorazit, jiným je zapotřebí se vyhnout, neboť na sobě mají ostny. Při každém tahu máte možnost sbírat poletující mince. Jejich prostřednictvím poté můžete otevírat tajemné boxy s překvapením. Získat lze například nové vzhledy vaší postavy. Cílem hry je samozřejmě nahrát co nejvyšší skóre. Propojením se službou Hry Google lze vaše výsledky sdílet s ostatními hráči.

Mad Aces
Mad Aces

Splash Cars

Na závěr zde máme jednu nenápadnou, avšak velmi zábavnou „gamesku“. Ve hře Splash Cars budete ovládat malinké autíčko, které za sebou nechává barevné stopy. Cílem hry je obarvit šedé město v co nejvyšší míře. Jednotlivé objekty města, jako například domy, ploty, stromy či poštovní schránky, obarvíte jednoduše tak, že kolem nich projedete. Aby to nebylo tak jednoduché, budou vás přitom pronásledovat policisté. Zároveň si musíte hlídat hladinu vašeho paliva a v případě nouze sbírat kanystry benzínu. V pozdější části hry váš čekají nejrůznější power-upy, jenž vám pomůžou při úniku policistům. Jedná se o velmi zábavnou herní záležitost, kterou zkrátka musíte vyzkoušet.

Splash Cars
Splash Cars

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)