Pařba na víkend – tipy na Android hry 215- Mortal Kombat X, zombie koza a další

mortal kombat x android hry hlavni

Tak jaké Android hry to dnes budou? Jako první vás čeká dlouho očekávaná kombinace mlátičky/karetní hry – Mortal Kombat X. Druhým tipem je pokračování úspěšné závodní hry z ptačí perspektivy – Mini Motor Racing WRT. Naším třetím tipem bude neskutečně zábavné RPG Tiny Keep. Předposlední hrou, kterou si ve dnešní Pařbě představíme bude návyková postřehovka Give It Up! a na závěr si předvedeme kozí simulátor obohacený o zombies v GoatZ. To vše v dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry 215.

Mortal Kombat X

První díl bojové hry Mortal Kombat spatřil světlo světa již v roce 1992. Na jeho úspěch navázalo nejen několik dalších hratelných titulů, ale také filmy a seriály, ať už ve hrané či animované podobě. Série her Mortal Kombat je známa svým přehnaným násilím, především pak ve formě tzv. Fatalit, které představují smrtelná zakončení protivníka. Nejen kvůli tomu byla/je hra ve mnoha zemích zakázána. Mortal Kombat X představuje kombinaci bojové/karetní hry. Získané karty, ať už hraním či investicí reálných peněz, symbolizují skutečné hrdiny světa Mortal Kombat, které poté můžete využít přímo v boji. Hra se ovládá ťukáním na displej a gesty.

Mini Motor Racing WRT

Pokud se nás zeptáte, jaké nejlepší závodní hry z ptačí perspektivy bychom vám doporučili, určitě zmíníme Mini Motor Racing či sérii Reckless Racing. První díl Mini Motor Racing je v Google Play již delší dobu. Vývojáři z Binary Mill se ovšem nezastavili a přináší pokračování. Mini Motor Racing WRT nabídne licencovaná auta, ještě lepší grafické zpracování a spoustu dalších nových prvků, jako například kariérový „RPG“ systém, který vám umožní budovat unikátní vozidla, světový šampionát v závodění a možnost vytvořit vlastní závodnický klub. Novinka je na rozdíl od prvního dílu zdarma a tedy s mikrotransakcemi. Tuto závodní hru určitě musíte vyzkoušet.

Mini Motor Racing WRT
Mini Motor Racing WRT

TinyKeep

TinyKeep je velmi zábavné RPG s nenáročným grafickým zpracováním. Na počátku hry si vytvoříte hrdinu, přičemž jeho vzhled lze nejrůznějšími způsoby upravovat. Poté se vydáváte napříč nebezpečným dungeonem, ze kterého se musíte dostat pryč. V cestě za svobodou vám budou stát strážci dungeonu v podobě barbarů, pavouků a dalších příšer. Zajímavým prvkem hry je její náhodně generované prostředí (včetně protivníků). Při opakování levelů se vám tedy nikdy nestane, že byste hráli jedno a to stejné kolo. Na hře TinyKeep se nám rovněž zalíbila její fyzika. Při soubojích můžete na protivníky například převrhnout kotel s ohněm, nebo je vlákat do pastí.

Give It Up!

Vzdejte to! Název hry zcela odpovídá tomu, jak se budete po odehrání několika levelů cítit. Give It Up! je nenáročná postřehovka, ve které budete poskakovat po různě vysokých sloupcích. Hlavní postavička hry, jakýsi podivný sliz, skáče přes sloupky automaticky. Často se však dostává do situace, v níž potřebuje vaši pomoc. Tu mu poskytnete tapnutím displeje, což má za následek přeskočení překážky či „hopsnutí“ na vyšší sloup. Asi nejvtipnější na celé hře je její hudba, která vám bude připadat tak směšná, že se vám bezesporu zalíbí.

Give It Up!: Beat Jumper & Tap
Give It Up!: Beat Jumper & Tap

GoatZ

Goat Simulator byla tak výborná hra, že jsme jí na našem portálu věnovali vlastní recenzi. V jaké jiné hře byste si taky mohli vyzkoušet kozí život, že? Goat Simulator je pravděpodobně jediná hra na světě, která se chlubí svými bugy. Právě díky nim se stal Goat Simulator takovou senzací. Pokud jste si oblíbili první díl kozího simulátoru a máte rádi tématiku zombies, jistě vás nenechá chladným nový díl s názvem GoatZ, v němž vaši kozu povedete skrze postapokalyptický svět posetý nemrtvými. V něm budete moct využívat nejrůznější techniku k likvidaci zombies. Oproti prvnímu dílu zde přibyl survival mód, v němž musíte kozu každých 5 minut nakrmit. Pro vyznavače volnosti je ve hře připraven Casual mód, v němž si můžete prostě a jednoduše zablbnout.

Goat Simulator GoatZ
Goat Simulator GoatZ

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Video – Pařba na víkend – tipy na Android hry

Pařba na víkend – tipy na Android hry 215

Pařba na víkend - tipy na Android hry 215

Pro hlasování z naší aplikace klikněte zde.

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)