TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 202 – Vikingové, RPG a skvělý TD

epic TD 2 Hry pro Android

Dnes si jako vždy představíme další skvělé hry pro Android. Jako první to bude logicko-fyzikální Odd Bot Out, která nejen potrápí vaše mozkové závity, ale také se u ní královsky pobavíte. Následovat bude vesmírná střílečka Son of Light. Ve třetí hře budete bránit vaši hradbu před nájezdy Vikingů jménem Day of the Viking. Předposledním tipem na víkend je RPG s velmi jednoduchým ovládáním – RPG Clicker. Na závěr jsme pro vás vybrali jednu z nejlepších TD her poslední doby – Epic War TD 2.

Odd Bot Out

Do Google Play dorazila skvělá logicko-fyzikální hra Odd Bot Out, ve které se zhostíte role nemotorného robota, jenž neprošel jakousi vstupní prohlídkou obrovské továrny a byl tak oddělen od zbytku skupiny. Vaším úkolem bude projít 100 levelů plných unikátních logických hádanek a dostat se tak k vašim robotickým přátelům. Ve hře využíváte její zdařilý fyzikální engine a samozřejmě také vaše logické uvažování. Čekají vás situace, kdy např. budete muset postavit most, abyste se dostali na opačnou stranu propasti. Nechybí také spousta spínačů, beden a dalších prvků potřebných ke zdolání nejrůznějších překážek. Na hře vás rovněž potěší její velmi jednoduché (intuitivní) ovládání. Tato Android hra vám nesmí proklouznout mezi prsty!

Odd Bot Out
Odd Bot Out

Son of Light

Son of Light je vesmírná střílečka s nenáročným grafickým zpracováním a netradičním příběhovým systémem. Hra je rozdělena do několika sekcí. Každá z těchto sekcí je zakončena soubojem s bossem. Pokud se vám nepodaří bosse porazit, nebo vás zneškodní ostatní protivníci, musíte začít hrát od začátku. Tentokrát již ovšem s vylepšenou vesmírnou lodí, protože v průběhu hraní získáváte za sestřelené protivníky zlaté mince určené k upgradům. V rámci vylepšování vaší lodě lze jednak posilovat její atributy, ale také dokupovat alternativní zbraně. K vaší lodi můžete připevnit 2 samostřílné kanóny. Tato hra vás bude určitě bavit.

Son of Light
Son of Light

Day of The Viking

V této hře budete bránit zuřivým vikingům, aby se dostali do vašeho hradu a unesli princeznu. Vikingové na vás přicházejí v různých formacích a podobách. Vy je budete posílat k zemi s využitím vašich hradních lučišníků a katapultu. Někteří z Vikingů toho vydrží mnohem více, než se na první pohled může zdát, proto bude občas zapotřebí aktivovat pomocné prvky, jako například dvojité šípy apod. Z padlých protivníků čas od času padají mince, které dokážou posbírat běžci. Vyslaný běžec ovšem nesmí po cestě k minci potkat Vikinga. Pokud se tak stane, běžec dostane strach a začne pelášit zpátky do hradu. Některé herní mechanismy, jako je například tento, je velmi zdařilý a originální.

Odkaz ke stažení hry Day of The Viking.

RPG Clicker

Baví vás RPG hry, ale neradi se učíte jejich složitým herním mechanismům? V tom případě je hra RPG Clicker pro vás ta ideální. Jednodušší ovládání, než jaké nabízí tato hra, snad ani neexistuje. Na obrazovce se vám objevují náhodní protivníci a vy pouze ťukáte na displej, čímž útočíte. Z padlých protivníků padají mince, za které si poté můžete vylepšovat vaši výzbroj. Rovněž získáváte zkušenostní body určené ke zlepšování základních atribut vašeho hrdiny. Když už pak máte pocit, že pro vás protivníci nejsou žádnou výzvou, můžete zkusit navštívit další lokaci, jejíž odkrytí stojí určitý finanční obnos. Při přechodu do jiné lokace se vždy utkáte s bossem. Pokud jej nedokážete porazit, zřejmě jste přecenili své síly a musíte se vrátit do předchozí lokace získávat peníze, zkušenosti a pokračovat ve vylepšování.

RPG Clicker
RPG Clicker

Epic War TD 2

Ve dnešním díle nesmíme zapomenout na novou tower defense hru s vynikajícím grafickým zpracováním. Epic War TD 2 se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kde jedinou nadějí na přežití lidské rasy jste právě vy. Jak už u tohoto žánrů bývá zvykem, na mapu budete takticky rozmisťovat obranné věže. Ty musí zabránit průchodu nebezpečných robotů, létajících dronů, ale i obrněných žoldáků. Za úspěšnou obranu před protivníky získáváte speciální body, které lze po dohrání kola investovat do upgradů věží. Tento TD vás bude bezesporu bavit.

Epic War TD 2 Premium
Epic War TD 2 Premium

Odkazy na starší Pařby na víkend (Hry pro Android)

Video -Pařba na víkend – hry pro Android

Pařba na víkend – tipy na Android hry 202

Pařba na víkend - tipy na Android hry 202

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)