This War of Mine: zažijte válečnou beznaděj i na svém Androidu

Ridble-This-War-of-Mine-Feat

This War of Mine je sice depresivní, i tak ale velmi povedená hra původem z PC, ve které má hráč za úkol jediné – přežít. V podstatě se jedná o simulátor civilisty, který se za každou cenu chce dočkat konce války, která zuří všude okolo něj. Samotné boje se sice ve hře přímo neobjevují, i tak však nebudete mít nouzi o vypjaté situace.

Několik postav se rozhodlo válku přečkat v poničeném činžovním domě. Hráčovým úkolem přitom bude se postarat nejen o svou postavu, ale také o další obyvatele domu, vydávat se na průzkum a sběr zásob, vylepšovat své obydlí a v neposlední řadě se starat o rozdělování zásob a činit různá těžká rozhodnutí. Silnou devízou hry je velká svoboda rozhodování. Sami si tak budete moci zvolit, zda budete hrát v rámci fair-play, nebo budete s puškou v ruce vykrádat okolní skrýše. Hra přitom bude na vámi zvolený způsob hraní adekvátně reagovat. Hra dokonce nabízí hned několik možných konců.

Hru This War of Mine již můžete zakoupit na Google Play, a to za 269 Kč. To na jednu stranu není málo, na stranu druhou však dostanete plnohodnotný port poměrně nové a mnohokrát oceněné PC hry, a to bez přítomnosti mikrotransakcí, takže si můžete být jistí, že tato počáteční částka bude částkou i finální. Bohužel, zatím je tento titul dostupný pouze pro tablety.

This War of Mine
This War of Mine

Co na hru This War of Mine říkáte? Vyzkoušíte ji?

Zdroj: AndroidSpin.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)