TOPlist

Oblíbená hra The Escapists se dostává i na Android

The Escapists

Před několika lety se jednalo o velký hit. Hra je od známého studia Team 17, kteří stojí například také za sérií Worms. The Escapists je pak trochu o něčem jiném. Hlavním úkolem je dostat se z vězení.

Útěk z vězení už i na telefonu

Jedná se o hru s pěknou pixel grafikou. V této hře nejde o grafiku, ale o hratelnost a obsah. Utéct z vězení jde mnoha a mnoha způsoby. Ve hře jdou vyrábět předměty, dá se krást, ale i třeba bojovat, pokud to bude nezbytné. Ve hře je celkem 6 různých druhů vězení, každé s jinou ostrahou a zabezpečením. V jednom se nejvíce vyplatí prokopat si tunel, v dalším je ale nejlepší možností rozpoutat vzpouru a využít zmatku atd.

The Escapists Launch Trailer [PC]

The Escapists Launch Trailer [PC]

Ve hře jsou samozřejmě také klasická pravidla a rutiny z věznice, které se musí dodržovat, jinak byste mohli být příliš nápadní. Plusem hry je to, že v ní nenajdeme žádné dodatečné ingame nákupy. Nicméně stejně jako na ostatních platformách, i na Androidu něco stojí, a to 129 Kč. To na druhou stranu není zase tak moc, vzhledem k tomu, že hra nabízí desítky hodin zábavy.

The Escapists: Prison Escape
The Escapists: Prison Escape

Hráli jste někdy The Escapists? Vítáte verzi pro Android?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)