Aplikace Terra Wallpapers: Nová tapeta naservírovaná každý den

android-Lollipop-Wallpaper

Klasické aplikace naplněné tapetami všeho druhu lákají zejména na rozmanitý obsah – co když si ale nechcete vybírat, brouzdat galerií a přemýšlet nad kategoriemi a názvy? Terra Wallpapers poslouží v případě, že to máte rádi jednoduché. Jedna tapeta úchvatné přírody z galerie Redditu každý den a je vymalováno.

Galerie tapet? V Terra Wallpapers nenajdete ani jednu

Netradiční přístup aplikace Terra Wallpaper se postará hned o dvě mouchy jednou ranou. Soustředí se na uživatele, kteří si na sáhodlouhé vybírání pozadí telefonu příliš nepotrpí, ale zároveň stojí o zajímavé wallpapery. Aplikace ještě k tomu tapety automaticky mění a neukousne spoustu dat.

Aplikace nabízí tapety s přírodní tématikou. Data sosá z oblíbené sociální sítě Reddit, kde kromě vtípků, sociálních témat a dalších hlubokých myšlenek či postřehů naleznete i bohaté galerie pozoruhodných obrázků všeho druhu. Bez reklam a zadarmo vám Terra Wallpapers naservíruje jeden povedený obrázek denně, který lze buď stáhnout nebo aplikovat na pozadí telefonu. Pokud na zvolených tapetách nelpíte, vyzkoušejte režim každodenní změny a zpestřete si novými tapetami každý start do nového dne.

Terra Wallpapers
Terra Wallpapers
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)