TOPlist

Telefony Sony Xperia SP, T, TX a V dostanou Android 4.3 v následujících týdnech

xperie_43

Společnost Sony konečně prolomila mlčení ohledně plánovaných aktualizací na Android 4.3 Jelly Bean, který mnozí majitelé očekávali již v prosinci uplynulého roku. Ti netrpělivější již určitě nainstalovali některé z uniklých sestavení, ostatním nezbylo nic jiného, než čekat na oficiální update. Sony nyní na svém oficiálním Twitteru uvedla, že koncem ledna nebo začátkem února vydá aktualizaci na Android 4.3 pro tyto telefony:

  • Sony Xperia SP
  • Sony Xperia T
  • Sony Xperia TX
  • Sony Xperia V
Telefony Sony Xperia SP, T, TX a V dostanou Android 4.3 Telefony Sony Xperia SP, T, TX a V dostanou Android 4.3

Společně s uživateli uvedených modelů tedy doufáme, že Japonci dodrží své slovo a během následujících dvou až tří týdnů vypustí aktualizaci do světa.

Připomeňme, že nedávno začaly dostávat update na poslední Jelly Bean modely Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z Ultra, Xperia ZL, Xperia ZR a Tablet Z. Je evidentní, že firma Sony vsadila na péči o své zákazníky, kterým chce na svých výrobcích nabídnout aktuální software. Japonský výrobce již potvrdil, že Sony Xperia SP obdrží update na Android 4.4 KitKat, nicméně zatím neoznámil konkrétní termín. Možnost aktualizace na KitKat pro Xperie T a TX je údajně ve stádiu šetření.

Zdroje: Mobil Telefon, Twitter Sony Mobile, Android Geeks.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (27)