Telefony Samsung Galaxy S7 a S7 Edge konečně s aktualizací na Android Oreo

telefony samsung galaxy s7 android 8 oreo aktualizace

Dobrá zpráva pro všechny, kteří vlastní telefony Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge. V těchto dnech odstartovala aktualizace na Android 8 Oreo. Začalo se ve Velké Británii a postupně se nyní aktualizace bude rozšiřovat do dalších zemí.

První telefony Samsung Galaxy S7 a S7 Edge již fungují na Android Oreo

Prozatím nejde o Českou republiku, nicméně už je to jen otázka týdnů. Aktualizace se postupně vydává ve vlnách, například víme, že v Turecku se dočkají 18. května. Pokud tedy vše půjde podle plánu a neobjeví se problémy, tak bychom se v Česku mohli dočkat také ještě v květnu.

Firmware je v Británii uveden pro klasický Galaxy S7 jako G930FXXU2ERD5 a pro Galaxy S7 Edge je G935FXXU2ERD5. Prozatím aktualizace není dostupná přes SmartSwitch.

Pokud jde o novinky, tak nechybí funkce, které přináší přímo Google s novou verzí Androidu 8 Oreo, pak se dostává i na novinky ze Samsung Experience 9, což je nadstavba Samsungu. Přímo s aktualizací na novou verzi Androidu, přijde také bezpečnostní aktualizace systému, a to na verzi z dubna 2018.

[aps_product_sz id=“382661″]

[aps_product_sz id=“382683″]

Vlastníte Samsung Galaxy S7 nebo Galaxy S7 Edge? Napište nám, až vám přijde aktualizace!

Zdroj: sammobile.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)