Víme, jak bude vypadat připravovaný telefon Xiaomi Mi4

xiaomi-logo

Mobilní telefony značky Xiaomi dokážou vždy vzbudit značný rozruch po celém světě. Poslední informace naznačují, že bychom se mohli dočkat místo vylepšeného modelu Mi3s uvedení zcela nové řady, která ponese název Mi4. Zajímá vás, jak bude vypadat?

xiaomi-mi4-leak

Mobilní telefon Xiaomi Mi4 byl zachycen na neoficiálním snímku v průběhu certifikace v „China’s Quality Certification Center„. Podle fotek a uniklých informací je zřejmé, že výrobce tentokrát zvolil kovové prémiové tělo. Kromě toho bude telefon poháněn nejmenovaným čtyřjádrovým procesorem, bude disponovat 5palcovým displejem s „retina“ rozlišením a 16MPx fotoaparátem na zadní straně.

Mobilní telefon Xiaomi Mi4 by se měl dočkat oficiálního uvedení na trh v průběhu měsíce září. V tomto měsíci bude také probíhat akce IFA 2014 v Berlíně, kde bude nejspíše představen telefon Samsung Galaxy Note 4 a další technologické novinky.

Líbí se vám vzhledově Xiaomi Mi4? Ocenili byste kovové tělo?

Zdroj: Android Community

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (23)