TOPlist

Telefon Xiaomi Mi4 se ukazuje na další fotografii

xiaomi-Mi3-top

Fanoušci oblíbené čínské společnosti již netrpělivě vyhlížejí vylepšený model Xiaomi Mi3S, který by měl vylepšit hardware v dosavadním TOP modelu Mi3, a hlavně pak na zbrusu nové zařízení Xiaomi Mi4. Na internet se vinou „úniku“ dostala další podoba nového přístroje, která nese logo Mi. Zdroje se přiklánějí k tomu, že se jedná o nový vlajkový model Mi4, který je zachycen na výrobní lince. Přední bílá strana toho prozradí jen málo – velmi tenké rámečky okolo displeje a hardwarová tlačítka. Posuďte sami.

XiaoMi-Mi4-leaks

Současně s tímto obrázkem se na internetu objevily rovněž informace o fotoaparátu, kterým by mělo Xiaomi Mi4 disponovat. Čínský zdroj uvádí, že byla fotografie pořízena snímačem Sony IMX214, což je stejný čip jako v přístroji Vivo xShot. Informace EXIF prozradily, že byla fotografie pořízena telefonem Xiaomi Mi4 s 13MPx rozlišením a clonovým číslem f/1.8. A jaká je výsledná kvalita fotografie?

XiaoMi-Mi4-Photo-Camera-Sample1

Zatím není jasné, kdy Xiaomi představí model Xiaomi Mi3S ani Xiaomi Mi4. Pokud budou ovšem telefony pokračovat ve vyšlapaných kolejích předchozích modelů, máme se rozhodně na co těšit. A to nejen z pohledu výkonu, ale i zpracování, systému MIUI a hlavně pak ceny.

zdroje: gsminsider.com[1]gsminsider.com[2]

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)