TOPlist

Telefon Xiaomi Mi3 dostává Android 4.4.2 (MIUI V5)

xiaomi-mi3-nejvykonnejsi-smartphone

Čínská společnost Xiaomi jde tak trochu svou cestou – do svých telefonů instaluje kompletně předělaný systém Android, který nese označení MIUI. Tento fakt dělá z telefonů od Xiaomi ještě více atraktivní zboží, neboť prostředí MIUI patří mezi vůbec nejoblíbenější modifikace systému Android, navíc je čínské rozhraní skvěle optimalizováno. Je ale logické, že s aktualizací na nejnovější verzi systému Android to má Xiaomi o něco složitější; zvládá to však poměrně dobře. Dosavadní TOP model, telefon Xiaomi MI3 (WCDMA verze), se dočkal dnešní den oficiální aktualizace na Android 4.4.2. Tato aktualizace je k dispozici skrze OTA, lze tedy stáhnout přímo z prostředí telefonu.

Xiaomi Mi3 patří stále mezi nejlepší telefony na světě Xiaomi Mi3 patří stále mezi nejlepší telefony na světě

Kromě vylepšení „podvozku“ (myšlen Android 4.4.2) se objevilo pár dalších změn. Například Launcher nyní dokáže měnit barvu písma ikon podle barev vaší tapety, přibyla synchronizace hudby přes Mi-Cloud, změn se dočkal také internetový prohlížeč či například kalendář. Celý seznam změn naleznete zde. Pokud patříte mezi uživatele velmi oblíbené české modifikace od komunity MIUI.cz, nezoufejte – česká OTA aktualizace by měla na Xiaomi Mi3 dorazit velmi brzy. Sami se na ni v redakci těšíme.

MIUI ROM 4.5.9 Update Highlights

MIUI ROM 4.5.9 Update Highlights

zdroj: en.miui.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)