Telefon Xiaomi Mi Note 2: Vlajková loď s českým LTE (první pohled)

Telefon xiaomi mi note 2

Telefon Xiaomi Mi Note 2 byl díky různým únikům a spekulacím ukázán už týdny před představením. Přesto Xiaomi dokázalo utajit jednu pro nás klíčovou informaci. A to podporu našich LTE pásem. Telefon nám už nyní dorazil do redakce. Podívejte se na náš první pohled.

Telefon Xiaomi Mi Note 2: Velký zakřivený displej a “naše” LTE

K nám do redakce prozatím dorazila čínská verze telefonu, která je bez podpory našich pásem. Nicméně to je jediný rozdíl od Global verze, která podporuje mnoho frekvencí, včetně těch našich. Telefony jsou jinak úplně stejné.

Xiaomi mi Note 2 – první pohled

Xiaomi mi Note 2 - první pohled

Mi Note 2 nabídne velký 5,7” OLED displej se zakřivením, podobně jako například Samsung Galaxy S7 Edge. Stejné zakřivení je i na zadní straně, díky tomu se telefon v ruce drží velmi dobře.

Další přednostní telefonu je pak výkon. O ten se postará Snapdragon 821, tomu sekunduje podle konfigurace 4 nebo 6 GB RAM. Na zadní straně je 22,5 MPx fotoaparát, který má stejně jako Pixel telefony elektronickou stabilizaci obrazu.

Kdy se k nám dostane?

Podle obchodu Beryko se u nás objeví koncem listopadu. Verze se 4 GB RAM a 64GB pamětí momentálně vychází na 16 690 Kč. Verze se 6 GB RAM a 128GB pamětí stojí 18 990 Kč. My už pro vás připravujeme recenzi, kterou brzy najdete u nás na webu.

[aps_product_sz id=“414632″]

Těšíte se na telefon Xiaomi Mi Note 2?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)