TOPlist

Telefon Sony Xperia Z3 (Compact) získal ROOT a ClockWorkMod

14_Xperia_Z2_Water-578-80

Nová řada telefonů Sony Xperia Z3 se teprve dostává na náš trh a už si jej na paškál vzali šikovní vývojáři z fóra XDA-developers, kterým se povedlo do telefonu nahrát ROOT a custom recovery (ClockWorkMod). Za tímto úspěchem stojí konkrétně uživatel DooMLoRD. K úspěšnému provedení je potřeba telefon s odemčeným Bootloaderem, do kterého je nutné nahrát vlastní kernel. Od této chvíle je možné použít vlastní recovery (ClockWorkMod), skrze kterou lze následně „flashnout“ ROOT. Vývojáři také doporučují stáhnout BusyBox a nainstalovat jej do /system/xbin.

telefon Sony XPeria Z3 Compact root

Telefon Sony Xperia Z3 (Compact) získal ROOT

Současný způsob má několik menších nedostatků – nelze například používat ADB v Recovery, ale na nápravě se pracuje a snad již velmi brzy se dočkáme odstranění všech chyb. Tak či tak mají určitě radost uživatelé, kteří se bezu ROOTu neobejdou a novinky od Sony se jim líbí. Tato zprávička totiž přináší jistotu, že bude možné telefony Sony Xperia Z3 a Sony Xperia Z3 Compact rootnout.

zdroj: phonearena.com

Chcete se stát součástí největší Android akce u nás a vyzkoušet si na vlastní kůži třeba i tyto skvosty? Registrujte se na Android RoadShow 2014.
registrace roadshow

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)