Telefon Sony Sirius: Brutální výkon, Full HD video s 60 FPS a 20MPx fotoaparát

Sony-Sirius-2

Společnost Sony se zuby nehty snaží prokousat až na samotný vrchol trhu a chrlí na nás jedno zajímavé zařízení za druhým. Po povedeném modelu Xperia Z1 a skvělém menším bráškovi v podobě Z1 Compact nás čeká vydání nového modelu, který zatím nese označení Sony D6503 „Sirius“. Soudě podle označení se nejedná o novou vlajkovou loď Sony Xperia Z2, ale pravděpodobně o následovníka telefonu Xperia ZL, jak vás informoval Karel Kilián ve své novince. Ačkoliv nepadlo o tomto tajemném zařízení oficiálně ani slůvko, na internet – jako vždy – pronikly zajímavé informace. Pokud se zaměříme na hnací sílu zařízení, čeká na nás téměř to nejlepší, co současný trh nabídne.

Takto by měl nový model vypadat Takto by měl nový model vypadat

Na palubě bychom měli nalézt čtyřjádrový procesor Snapdragon 800, 3GB RAM paměť, 5,2″ Full HD IPS displej, systém Android KitKat 4.4.2 a 20,7MPx fotoaparát s možností nahrávání 4K videa. Zaměřme se na fotoaparát.

Nové snímky prozradily, že si telefon Sony Sirius poradí s nahráváním Full HD videa se snímkovací frekvencí 60 FPS, což je dvojnásobek běžně používané hodnoty FPS. Co to znamená? Plynulejší video a možnost zpomalení videa. Změny se dotkly také pořizování fotografií – podle menu aplikace Fotoaparát se zdá, že si nová Xperia poradí s 15,5MPx fotografiemi s poměrem stran 16:9. Model Xperia Z1 si v tomto poměru stran poradil „pouze“ s 8 MPx.

15.5MP-Manual-Mode-camera-settings-in-Sony-D6503

Jaký bude telefon Sony Sirius?

zdroj: phonearena.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (41)