Telefon Sharp SH-04F Aquos – extra tenké rámečky a Snapdragon 801

Sharp-SH-04F-Aquos

Společnost Sharp na našem trhu své mobilní telefony nenabízí, a tak se nám jen zřídka poštěstí vyzkoušet si některý z modelů osobně. Je to poměrně škoda, neboť některé telefony japonského výrobce vypadají velmi zajímavě. Skvělým příkladem je nový TOP model Sharp SH-04F Aquos pro japonského operátora Docomo, který se chlubí výbornou hardwarovou výbavu a hlavně pak extra tenkými rámečky kolem displeje. Výrobce se dokonce chlubí, že 5,4″ Full HD displej pokrývá celých 81 % přední strany. Otázkou samozřejmě zůstává, zda tak tenké rámečky nebudou působit nepříjemnosti při ovládání. Posuďte sami.

Sharp SH-04F Aquos

Sharp SH-04F Aquos

Sharp SH-04F Aquos – výborná výbava a voděodolná konstrukce

Výborně je na tom také hardware uvnitř přístroje – Sharp SH-04F Aquos je poháněn čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 801 s frekvencí 2,3 GHz od Qualcommu, který doplňuje 2GB RAM paměť a 32GB vnitřní úložiště s možností přidání MicroSD karty. Ve výbavě nechybí ani 13MPx fotoaparát, baterie se slušnou kapacitou 3300 mAh a Android 4.4.2. A to není vše – model Sharp SH-04F Aquos je dokonce voděodolný s certifikací IP57. A kolik za něj v Japonsku zaplatíte? Poměrně hodně, přesněji 74 605 japonských jenů, což je v přepočtu cca 14 800 Kč.

zdroj: androidheadlines.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)